Daca nu vrei s-auzi de Tesla, asta e masina ta. Galerie foto completa

Daca nu vrei s-auzi de Tesla, asta e masina ta. Galerie foto completa
  • Daca nu vrei s-auzi de Tesla, asta e masina ta
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Oferita si pe piata din Romania - la preturi incepand de la 76.720 de euro, aceasta isi intampina cumparatorii, la momentul de fata, alaturi de unul sau doua motoare electrice, in functie de versiunea aleasa.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape jumatate de an, prima generatie a masinii comercializate de Mercedes sub numele de EQE a revenit - de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea companiei producatoare a dezvaluit - pe parcursul zilelor precedente, peste 80 de fotografii proaspete de la interiorul si, totodata, cu exteriorul berlinei ce masoara, asemeni unei Tesla Model S, circa cinci metri in lungime - potrivit unui comunicat oficial de presa.

Caracterizata inclusiv de un ampatament de 3.120 de milimetri, aceasta se remarca in special prin alura specifica unui fastback in cinci usi, insa nici panoul frontal de culoare neagra - ce inlocuieste grila radiatorului, nu va trece neobservat.

Mercedes EQE - Galerie foto

Mercedes EQE - Galerie foto

Vanduta si pe piata din Romania - la preturi ce pornesc de la suma de 76.720 de euro, prima generatie a masinii comercializate de Mercedes sub numele de EQE se mai poate lauda, de asemenea, si cu o pereche de blocuri optice posterioare unite cu banda iluminata, dar si cu un set de jante din aliaj cu diametru de pana la 21 de inch. De cealalta parte a portierelor, principala atractie consta - usor de anticipat, in plansa de bord cu trei display-uri unite intr-o suprafata de 141 de centimetri.

Aceeasi berlina germana cu dimensiuni de Tesla Model S a mai pregatit - dupa cum precizam inclusiv anterior, si guri de ventilatie turbionare, si instrumente de bord digitale, si scaune cu masaj, si 15 difuzoare semnate de specialistii Burmester.

Sub capota, prima generatie a masinii comercializate de Mercedes sub numele de EQE este disponibila alaturi de unul sau doua motoare electrice, cu clientii avand la dispozitie - pentru moment, atat o versiune 350+ cu 292 de cai pe puntea spate, cat si o varianta AMG 43 4Matic cu 476 de cai pe ambele punti. Astfel - cu acceleratia la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza si numai 4.2 secunde, pe timp ce autonomia maxima urca pana la 639 de kilometri - dupa cate se spune.

Mercedes EQE - Galerie foto

Mercedes EQE - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (82) Poze Mercedes EQE - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2022