Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti...
  • ... asta e masina pe care trebuie sa o cumperi
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sistem de propulsie cu trei motoare - ce livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul 1.000 de cai si 15.592 de Newton-Metri.

Se remarca numaidecat prin dimensiunile mai mult decat generoase ale caroseriei, insa nici grila frontala iluminata, aripile laterale proeminente, ce gazduiesc jante cu diametrul de doar 18 inch, sau blocurile optice posterioare cu design unic - printre altele, nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Oferita in schimbul unei sume de aproximativ 235.000 de dolari, aceeasi masina pe nume GMC Hummer EV Pickup Edition 1 a mai pregatit - de asemenea, si o pereche de faruri cu LED, un plafon detasabil din sticla si o instalatie audio cu 14 difuzoare ce poarta semnatura specialistilor Bose.

GMC Hummer EV Pickup Edition 1 de vanzare

GMC Hummer EV Pickup Edition 1 de vanzare

GMC Hummer EV Pickup Edition 1 de vanzare

Totodata, din peisaj nu lipsesc - potrivit anuntului de vanzare, nici scaunele fata cu actionare electrica, incalzire si ventilatie, bancheta spate rabatabila, un set compus din doua display-uri supradimensionate pentru afisarea tuturor informatiilor vitale, incarcarea wireless a telefonului mobil. Ori tapiteria din piele partial perforata.

Aceeasi masina pe nume GMC Hummer EV Pickup Edition 1 beneficiaza - dupa cum precizam si anterior, inclusiv de un sistem de propulsie cu trei motoare electrice, ce livreaza rotilor de pe ambele punti 1.000 de cai si 15.592 de Newton-Metri, de unde si un 0 - 96 de kilometri pe ora in 3.0 secunde.

Impresionanta reteta cuprinde - daca mai trebuia cumva mentionat, si o suspensie adaptiva pe aer, si directie integrala, si hardware-ul necesar rularii semi-autonome. Numarul kilometrilor parcursi in total se ridica, asa cum se reiese si din fotografiile ce surprind instrumentele de bord digitale si configurabile, la 6.607 kilometri.

GMC Hummer EV Pickup Edition 1 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (75) Poze GMC Hummer EV Pickup Edition 1 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2022