Dacia a lansat in Romania masina care costa numai 10.990 de euro. Luminile de zi cu tehnologie LED si pilotul automat sunt oferite in standard

Dacia a lansat in Romania masina care costa numai 10.990 de euro. Luminile de zi cu tehnologie LED si pilotul automat sunt oferite in standard
  • Dacia a lansat in Romania masina care costa numai 10.990 de euro
  • Luminile de zi cu tehnologie LED si pilotul automat sunt oferite in standard
Distribuie pe Facebook

Totodata, din peisaj nu lipsesc, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si persoana la persoana, nici senzorii de parcare spate. Ori geamurile fata cu actionare electrica, de exemplu.

Segmentul destinat modelelor cu pret accesibil s-a imbogatit, de curand, cu o noua optiune, cea mai recenta iteratie a familiei Spring fiind disponibila - zilele acestea, in schimbul unei sume de doar 10.990 de euro. Nota de plata mentionata si anterior vizeaza varianta de baza Spring Essential Electric 45 - care gazduieste sub capota, in compartimentul motor, o unitate de aproximativ 45 de cai putere.

Respectivul pachet continua - de asemenea, cu un cuplu de 125 de Newton-Metri si o baterie de 26.8 kilowati-ora, astfel ca eterna problema a sprintulului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi gaseste, cu pedala de acceleratie la podea, rezolvarea in nici mai mult, nici mai putin de 19.1 secunde. Viteza de top nu depaseste pragul de 125 de kilometri pe ora, un consum mediu de 13.8 kilowati-ora la 100 de kilometri - sinonim cu o autonomie de 225 de kilometri, completand fisa tehnica.

Aceeasi versiune entry-level Dacia Spring Essential Electric 45 mai ofera - in schimbul celor 10.990 de euro precizati anterior, si lumini de zi cu tehnologie LED, senzori de parcare spate, jante cu diametrul de 14 inch, realizate din otel. La care se adauga si geamurile fata cu actionare electrica, airbag-urile cortina, pilotul automat, asistenta la mentinerea benzii de rulare, computerul de bord - de exemplu.

Dacia Spring Essential Electric 45 sau Dacia Spring Extreme Electric 65?

Pentru o perioada limitata de timp, pana la data de 31 mai 2024, persoanele care planuiesc sa achizitioneze un Spring Facelift se vor bucura de un pret special si daca opteaza pentru configuratia de top Spring Extreme Electric 65 - optiunea cu pricina fiind disponibila in schimbul unei sume de 13.590 de euro. Nota de plata mai mare are ca explicatie - printre altele, si prezenta unui motor mai potent, unitatea de sub capota dezvoltand, mai mult ori mai putin surprinzator, 65 de cai putere.

In contrast, cuplul coboara pana la pragul de 113 Newton-Metri - fisa cu specificatii de ordin tehnic anuntand o schimbare importanta si la nivelul valorii caracteristice ecuatiei 0 - 100 de kilometri pe ora, aceasta gasindu-si, mai nou, rezolvarea intr-un interval de circa 13.7 secunde. La polul opus, viteza de top ramane neschimbata, la 125 de kilometri pe ora - dupa spusele oficialilor companiei producatoare.

Noua Dacia Spring Extreme Electric 65 mai ofera, in schimbul a 13.590 de euro, si un acumulator de 26.8 kilowati-ora - sinonim cu o autonomie de 228 de kilometri, care se datoreaza consumului mediu de 13.1 kilowati-ora la 100 de kilometri. Cat despre lista cu echipamente si dotari standard, seria atractiilor principale cuprinde inclusiv jante cu diametrul de 15 inch - realizate din otel, geamuri fata si spate cu actionare electrica, aer conditionat, camera pentru marsarier, display central.

Dacia Spring Facelift

Dacia Spring Facelift

Dacia Spring Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Dacia Spring Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Mai 2024