E alarma de grad zero la sediul Audi: Noua masina de la Mercedes...

E alarma de grad zero la sediul Audi: Noua masina de la Mercedes...
  • Mercedes lanseaza in Romania noul EQC
  • SUV-ul cu propulsie electrica pleaca de la 75.922 de euro
  • Modelul german vine cu doua motoare si 408 CP
Distribuie pe Facebook

... costa cu peste 5.600 de euro mai putin decat produsul rival al companiei din Ingolstadt.

Anuntata inca din luna septembrie a anului trecut, cea mai recenta masina cu propulsie electrica a nemtilor de la Mercedes a fost lansata zilele acestea si pe piata auto din Romania.

Preturile modelului EQC pornesc de la aproape 76.000 de euro, ceea ce reprezinta o diferenta de aproximativ 5.600 de euro comparativ cu Audi e-tron - in defavoarea produsului din Ingolstadt.

De altfel, automobilul nemtilor de la Mercedes este mai ieftin si decat un Jaguar I-Pace, crossover comercializat pe piata din Romania in schimbul unei sume minime de 77.945 de euro.

In ceea ce priveste reteta tehnica a noului EQC, aceasta cuprinde doua motoare electrice si o putere maxima de 408 cai, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza doar 5.1 secunde.

Totodata, cea mai recenta masina pe baterii a nemtilor de la Mercedes poate atinge o viteza de top de cel mult 180 de kilometri pe ora, in timp ce autonomia este de maxim 416 km.

Referitor la dotarile incluse in echiparea standard, clientii noului EQC se vor bucura de climatizare automata THERMATIC, plus blocuri frontale cu tehnologie MULTIBEAM LED.

Modelul nemtilor de la Mercedes mai ofera, fara costuri suplimentare, si jante din aliaj pe 19 inch, tapiterie din stofa, sistem multimedia MBUX si pachet de iluminare interioara, de exemplu.

Situatia se repeta in cazul urmatoarelor: camera pentru deplasarea in marsarier, asistent activ pentru mentinerea benzii de rulare, KEYLESS-GO, tractiune integrala permanenta s.a.m.d.

Mercedes EQC

Mercedes EQC

Mercedes EQC

Mercedes EQC

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (76) Poze Mercedes EQC
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Mai 2019