E diferita de orice alt Volkswagen. Uite cum arata la interior noua masina a nemtilor

E diferita de orice alt Volkswagen. Uite cum arata la interior noua masina a nemtilor
  • Mai multe imagini cu interiorul noului ID.3 au ajuns pe internet
  • Automobilul electric de la Volkswagen arata diferit comparativ cu celelalte modele din gama
  • Debutul oficial va avea loc la inceputul acestei toamne
Distribuie pe Facebook

Lista cu atractii include doua display-uri color si un schimbator de viteze montat in imediata apropiere a volanului.

Programata sa debuteze abia in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto International de la Frankfurt din perioada 12 - 22 septembrie, prima masina electrica pe care Volkswagen o construieste pe o platforma dedicata ne dezvaluie inca de astazi cateva dintre secretele sale.

Comercializata sub denumirea de ID.3, versiunea de serie a conceptului ID ne invita in cabina sa high-tech, acolo unde ofera doua display-uri color, plus un schimbator de viteze montat in imediata apropiere a volanului.

In ceea ce priveste restul ingredientelor care compun reteta interioara - precum panoul de bord, scaunele fata, bancheta spate si / sau fetele usilor, modul in care acestea au fost stilizate ramane un mare mister, din pacate, lucru care se poate spune inclusiv despre designul exterior.

Vestea buna cu privire la noul Volkswagen ID.3 este ca oficialii companiei din Wolfsburg au anuntat deja cateva detalii cu privire la gama de motorizari, clientii urmand a avea la dispozitie si un model de 77 kWh.

Echipata cu o astfel de baterie, versiunea de serie a conceptului ID (prezentat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Paris in urma cu aproape trei ani, in toamna lui 2016) va parcurge pana la 550 de kilometri fara sa aiba nevoie de realimentare.

VW ID.3 - Poze interior

VW ID.3 - Poze interior

VW ID.3 - Poze interior

VW ID.3 - Poze interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze VW ID.3 - Poze interior
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 11 Iulie 2019