Este inceputul unei noi ere. Dacia anunta oficial primul sau model cu propulsie hibrida

Este inceputul unei noi ere. Dacia anunta oficial primul sau model cu propulsie hibrida
  • Este inceputul unei noi ere
  • Dacia anunta oficial primul sau model cu propulsie hibrida
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o unitate aspirata in patru cilindri, cu capacitatea de 1.6 litri, pe benzina, va lucra alaturi de doua motoare electrice pentru un total de circa 140 CP. Dupa cate se pare.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de 12 luni, inca din ultima parte a anului trecut, primul Jogger din istoria companiei Dacia isi intampina clientii - zilele acestea, in numeroase savori si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul roman la dispozitia cumparatorilor isi va face loc - in urmatoarea perioada de timp, si o aroma vanduta sub indicativul Hybrid 140, respectiva masina fiind asteptata sa debuteze pe parcursul saptamanii curente, in deschiderea Salonului de la Paris.

Din pacate, conducerea constructorului de la Mioveni nu a oferit - pentru moment, niciun fel de informatie sau detaliu cu privire la specificatiile variantei in cauza, insa versiunea cu pricina ar putea miza pe o unitate aspirata cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.6 litri. Pe benzina - evident.

Meniul caracteristic primului automobil cu propulsie hibrida comercializat de Dacia va continua - potrivit zvonurilor, cu doua motoare electrice si un total de 140 de cai putere, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de aproximativ 10.0 secunde. Daca vine vorba - in schimb, despre consumul mediu de carburant, acesta se va pozitiona eventual sub pragul de cinci la suta.

Dacia Jogger

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (49) Poze Dacia Jogger
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Octombrie 2022