Este oficial: cea mai asteptata masina de la Tesla s-a lansat si in Romania! Cat costa

Este oficial: cea mai asteptata masina de la Tesla s-a lansat si in Romania! Cat costa
  • Este oficial
  • Cea mai asteptata masina de la Tesla s-a lansat si in Romania!
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv plafon din sticla si scaune fata, plus bancheta spate cu functie de incalzire.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani si jumatate, inca de la inceputul primaverii lui 2019, cea mai asteptata masina din portofoliul Tesla a fost lansata recent, chiar zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la 62.990 de euro, potrivit site-ului local al companiei producatoare.

In configuratia de baza, comercializata sub indicativul Long Range, noua gama pe nume Model Y combina doua motoare electrice, cate unul pentru fiecare punte, cu un sistem inteligent de tractiune integrala, fisa cu specificatii tehnice cuprinzand inclusiv un 0 - 100 de kilometri pe ora in cinci secunde.

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Cea mai accesibila varianta a masinii mentionate anterior, in randurile de mai sus, se mai poate lauda, totodata, si cu o viteza maxima de aproximativ 217 kilometri pe ora. Daca vine vorba, in schimb, despre autonomia totala, acelasi site local al companiei producatoare precizeaza o valoare de 507 kilometri.

Seria vestilor bune continua cu echiparea standard extrem de bogata, cu reteta de 62.990 de euro caracteristica versiunii Long Range a noii game Model Y cuprinzand inclusiv jante pe 19 inch, plafon din sticla, proiectoare cu LED, display central de 15 inch, plus scaune fata si bancheta spate incalzite etc.

Pentru o suma 69.990 de euro, cea mai asteptata masina din portofoliul Tesla este disponibila intr-o configuratie Performance, cu un 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.7 secunde si o viteza maxima de 241 de kilometri pe ora. Cu mentiunea ca, in cazul de fata, autonomia totala nu mai depaseste 480 de kilometri.

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Tesla Model Y

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Tesla Model Y
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 August 2021