Este oficial: s-a lansat si in Europa! Noua masina are 1.111 cai sub capota si poate parcurge aproape 900 de kilometri cu numai un singur plin

Este oficial: s-a lansat si in Europa! Noua masina are 1.111  cai sub capota si poate parcurge aproape 900 de kilometri cu numai un singur plin
  • Este oficial: s-a lansat si in Europa!
  • Noua masina are 1.111 cai sub capota
  • Poate parcurge aproape 900 de kilometri cu numai un singur plin
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua - printre altele, cu un timp de doar 2.7 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 km/h.

Prezentat publicului larg inca de la inceputul toamnei lui 2020, in urma cu mai bine de-un an si jumatate, primul Lucid Air din istorie a fost lansat de curand - chiar zilele trecute, si pe patru piete din Europa. Este vorba - mai precis, despre Tarile de Jos, despre Norvegia, Germania si Elvetia, acolo unde preturile de vanzare pornesc de la urmatoarele sume: 222.000 de euro, 1.850.000 de coroane, 218.000 de euro, respectiv 199.000 de franci, conform americanilor.

Lucid Air - Versiunea europeana

Disponibila in doua optiuni diferite, impresionanta masina cu propulsie suta la suta electrica se bucura de 1.111 cai si o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 2.7 secunde - in versiunea Dream Edition Performance, pe cand varianta pe nume Dream Edition Range, cu 933 de cai sub capota si un 0-100 km/h in 2.9 secunde, impresioneaza in special prin autonomia maxima, de circa 900 de kilometri.

Indiferent de aroma aleasa, lista ingredientelor ce compun reteta specifica primului Lucid Air din istorie cuprinde inclusiv doua motoare si un cuplu maxim de 1.390 de Newton-Metri. Alte asemanari intre configuratiile mentionate anterior - in randurile de mai sus, constau in tractiunea integrala si o viteza de top de aproximativ 270 de kilometri pe ora, potrivit comunicatului de presa prezentat publicului larg - din care lipsesc informatiile cu privire la dotarea standard.

Respectiva masina ar trebui sa isi intampine insa clientii si cumparatorii alaturi de o finisare metalica la nivelul stalpilor frontali si posteriori, de un plafon panoramic de dimensiuni generoase, de jante cu diametrul de pana la 21 de inch, de tapiterie din piele Nappa, de insertii de Alcantara, de instalatie audio de inalta fidelitate, franare autonoma de urgenta, monitorizarea unghiului mort etc.

Lucid Air - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Lucid Air
mai multe