Este oficial: s-a lansat si in Romania! Jantele pe 19 inch si trapa panoramica sunt standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Jantele pe 19 inch si trapa panoramica sunt standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Jantele pe 19 inch si trapa panoramica sunt standard
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare sunt oferite, de asemenea, si farurile cu LED sau tapiteria din piele sintetica, seria vestilor bune cuprinzand inclusiv scaune fata cu diferite functii, plus ceasuri digitale si display central cu tehnologie OLED.

Prezentat publicului larg inca de la jumatatea primaverii anului 2021, primul Mercedes EQS din intreaga istorie se vinde, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si o varianta 350 - disponibila alaturi de un motor cu 292 de cai pe puntea spate.

Lansata, recent, si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 102.480 de euro, respectiva reteta promite sa rezolve problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 6.6 secunde, potrivit ultimelor detalii si informatii oficiale.

Mercedes EQS

Acelasi Mercedes EQS 350 se mai poate lauda - de asemenea, si cu o autonomie de peste 600 de kilometri, pe cand lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus trapa panoramica, jante pe 19 inch, tapiterie din piele sintetica si scaune fata cu actionare electrica si functii de incalzire si memorare a pozitiei, aparent.

Seria vestilor bune continua cu instrumentele de bord digitale si configurabile din spatele volanului multifunctional in trei spite, cu instalatia de climatizare automata, cu display-ul central cu tehnologie OLED, incarcarea wireless a telefonului mobil si radio-ul digital.

Primul Mercedes EQS din intreaga istorie isi mai intampina clientii din Romania si intr-o versiune pe nume 450+, comercializata - la randul sau, alaturi de un singur motor, cu 333 de cai, pe puntea spate, ce este drept. Varianta de top 580 4Matic vine, in schimb, cu doua motoare, 523 de cai si tractiune integrala, evident.

Mercedes EQS

Mercedes EQS

Mercedes EQS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (134) Poze Mercedes EQS
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2021