OZN, frate! Cea mai noua masina de la MERCEDES arata ca o farfurie zburatoare! NEMTII au publicat acum primele imagini oficiale!

OZN, frate! Cea mai noua masina de la MERCEDES arata ca o farfurie zburatoare! NEMTII au publicat acum primele imagini oficiale!
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la MERCEDES arata ca o farfurie zburatoare!
  • NEMTII au publicat acum primele imagini oficiale!
Distribuie pe Facebook

In cabina, trei display-uri unite intr-o suprafata cu aspect curbat si o latime de aproximativ 141 de centimetri, promit sa transforme fiecare calatorie intr-o experienta cu adevarat memorabila.

Anuntat prin intermediul unui teaser publicat inca de la inceputul acestui an si detaliat, pe parcursul lunilor care au urmat, cu ajutorul a nenumarate fotografii, plus materiale video oficiale, mult anticipatul Mercedes EQS a renuntat saptamana aceasta, chiar in cursul zilei de ieri, la absolut toate secretele sale de ordin tehnic si estetic. Privita de la exterior spre interior, noua limuzina cu propulsie suta la suta electrica se remarca numaidecat prin caroseria inspirata de conceptul cunoscut pe nume Vision EQS - oferita si in doua culori.

Seria punctelor principale de atractie continua cu blocurile optice, atat frontale, cat si posterioare, unite cu o banda iluminata de LED-uri, jantele din aliaj de pana la 22 de inch si, nu in ultimul rand, manerele retractabile ale portierelor.

Dupa cum precizam si anterior, meniul alaturi de care mult anticipatul Mercedes EQS isi intampina clientii, in cabina, culmineaza cu plansa de bord high-tech, cu trei display-uri unite intr-o suprafata cu aspect curbat si o latime de aproximativ 141 de centimetri. Caracteristica cunoscuta sub denumirea de Hyperscreen si animata de o putere de calcul absolut fenomenala, printre cele mai notabile detalii si elemente numarandu-se si un procesor cu opt nuclee, dar si o memorie RAM de 24 GB - daca mai era cumva nevoie de o asemenea precizare.

Mercedes EQS

Mercedes EQS

Mercedes EQS

Construita pe o platforma destinata exclusiv electricelor, respectiva masina vine cu o lungime de peste 5.2 metri si o greutate de minim 2.480 de kilograme, conform primelor informatii date publicitatii de oficialii companiei producatoare.

Pachetul tehnic specific mult anticipatului Mercedes EQS mai gazduieste si doua optiuni la nivel de motorizare, ambele acompaniate de o baterie cu capacitatea de 107.8 kWh. In configuratia de baza 450+, noua limuzina a pregatit un motor cu 333 de cai pe puntea spate si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora care nu dureaza decat 6.2 secunde, pe cand varful gamei - 580 4Matic, se bucura de doua motoare, o putere maxima de 523 de cai si, nu in ultimul rand, un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 4.3 secunde.

Viteza maxima este limitata, in ambele cazuri, la 210 kilometri pe ora, autonomia totala urca pana la circa 770 de kilometri, iar timpul de incarcare de la 10 la 80 de procente nu depaseste, in anumite conditii, 31 de minute, spun nemtii.

Urmand sa ajunga in showroom-uri, la vanzare, pana la sfarsitul acestui an, la un pret momentan necunoscut, mult anticipatul Mercedes EQS se va mai putea lauda si cu sistem de directie integrala, cu portiere care se deschis si inchid singure, cu un coeficient aerodinamic record - 0.20, faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe asfalt, inteligenta artificiala, instrumente de bord digitale si configurabile, rulare semi-autonoma, instalatie audio de inalta fidelitate semnata Burmester, afisaj pe parbriz cu realitate augmentata. Si multe altele.

Mercedes EQS

Mercedes EQS

Mercedes EQS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (134) Poze Mercedes EQS
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2021