OZN, frate! Cea mai noua masina de la MERCEDES arata ca o farfurie zburatoare! POZE reale

OZN, frate! Cea mai noua masina de la MERCEDES arata ca o farfurie zburatoare! POZE reale
  • OZN, frate!
  • Cea mai noua masina de la MERCEDES arata ca o farfurie zburatoare!
  • POZE reale
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea la dispozitie, initial, doar doua versiuni de performanta: cu 333 de cai pe puntea sau pana la 523 de cai pe toate cele patru roti.

Anuntat in urma cu doar cateva zile, chiar la sfarsitul saptamanii trecute, primul Mercedes EQS din istorie stie, cu siguranta, cum impresioneze. Privita de la exterior spre interior, mult anticipata masina a companiei cu sediul in Stuttgart se remarca numaidecat prin caroseria lunga de peste cinci metri, disponibila si in doua culori.

Lista atractiilor principale continua, la exterior, cu blocurile optice, atat frontale, cat si posterioare, unite cu o banda iluminata de LED-uri, si manerele retractabile ale portierelor, in timp ce pachetul interior cuprinde inclusiv trei display-uri unite intr-o suprafata curbata.

Din meniul specific primului Mercedes EQS din istorie nu lipsesc, de asemenea, nici farurile inteligente capabile sa proiecteze diferite simboluri pe asfalt sau usile care se deschid si chiar inchid singure. Aceeasi mult anticipata masina a companiei cu sediul in Stuttgart a mai pregatit si jante din aliaj cu diametrul de pana la 22".

Totodata, clientii vor mai avea la dispozitie si un sistem de directie integrala, dar si instrumente de bord digitale si configurabile, plus un afisaj pe parbriz cu realitate augmentata, instalatie audio marca Burmester, inteligenta artificiala, rulare semi-autonoma s.a.m.d.

In plan tehnic, primul Mercedes EQS din istorie a pregatit o versiune 450+ cu un motor cu 333 de cai pe puntea spate si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.2 secunde. Si o varianta 580 4Matic ce se bucura de doua motoare, 523 de cai pe ambele punti si un sprint 0 - 100 de kilometri pe ora in 4.3 secunde.

Viteza maxima este limitata, in ambele cazuri, la 210 kilometri pe ora, autonomia mult anticipatei masini a companiei cu sediul in Stuttgart urca pana la circa 770 de kilometri, iar timpul de incarcare de la 10 la 80 de procente nu depaseste, in unele conditii, 31 de minute.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2021