Este oficial: s-a lansat si in Romania! Jantele pe 20 de inch si plafonul panoramic sunt standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Jantele pe 20 de inch si plafonul panoramic sunt standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Jantele pe 20 de inch si plafonul panoramic sunt standard
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, de asemenea, si farurile cu tehnologie LED. Plus sistemul audio de inalta fidelitate de la Meridian si chiar scaunele cu actionare electrica.

Prezentata publicului larg in primavara acestui an, noua editie speciala Jaguar I-Pace Black a fost lansata recent, zilele trecute, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la aproape 83.000 de euro, conform configuratorului local.

Sub capota, respectiva masina a pregatit un sistem de propulsie compus din doua motoare electrice si undeva in jurul a 400 de cai putere, cu totii livrati rotilor de pe ambele punti. Daca mai trebuia cumva precizat.

Jaguar I-Pace Black

Jaguar I-Pace Black

Asa se face ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.8 secunde. Viteza maxima este limitata electronic la 200 de kilometri pe ora, pe cand autonomia se apropie de 470 de kilometri.

Lista atractiilor principale continua cu echiparea standard extrem de bogata, noua editie speciala I-Pace Black de la Jaguar intampinandu-si clientii alaturi de jante din aliaj pe 20 de inch. Plus plafon panoramic.

De asemenea, fara costuri suplimentare mai sunt oferite si blocurile optice cu LED, dar si sistemul audio de inalta fidelitate de la Meridian. Din peisaj nu lipsesc insa nici scaunele cu actionare electrica sau tapiteria din piele, de exemplu.

Incalzirea in volan, pragurile iluminate, suspensia pneumatica gestionata electronic si ornamentele din fibra de carbon cu aspect de aluminiu se numara, in schimb, printre dotarile disponibile optional. Contracost.

Jaguar I-Pace Black

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 August 2021