Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana are 292 de cai sub capota si 4x4 in standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana are 292 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina germana are 292 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare sunt oferite inclusiv camera pentru marsarier si farurile cu LED.

Prezentata publicului larg acum mai bine de trei luni - inca din primele saptamani ale anului 2021, cea dintai generatie a masinii comercializate sub denumirea de Mercedes EQA se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste si o varianta pe nume 300 4Matic - disponibila pe piata din Romania la preturi incepand de la 53.440 de euro.

Dezvelita recent, respectiva formula cuprinde doua motoare electrice si un total de pana la 228 de cai pe ambele punti - astfel rezultand o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in aproximativ 7.7 secunde, potrivit datelor publicate de oficialii companiei producatoare.

In ceea ce priveste dotarea standard, versiunea cu pricina se poate lauda inclusiv cu jante pe 18 inch si tapiterie realizata partial din piele artificiala. De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici farurile cu LED, camera pentru marsarier, climatizarea cu reglare automata, sistemul de infotainment MBUX, iluminarea ambientala, radio-ul digital, haion-ul EASY-PACK, asistentul activ la franare si asa mai departe.

Aceeasi masina comercializata de Mercedes sub denumirea de EQA a mai primit - de curand, chiar si o varianta pe nume 350 4Matic - a carei propulsie este asigurata de doua motoare electrice capabile sa livreze pana la 292 de cai, conform primelor detalii si informatii.

Vanduta - pe piata din Romania, la preturi incepand de la 56.120 de euro, optiunea respectiva cuprinde inclusiv jante pe 18 inch si tapiterie realizata partial din piele artificiala. Totodata, configuratia in cauza mai ofera si o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 6.0 secunde, faruri cu LED, camera pentru marsarier, climatizare cu reglare automata, sistem de infotainment MBUX etc.

Mercedes-Benz EQA

Mercedes-Benz EQA

Mercedes-Benz EQA

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Mercedes-Benz EQA
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Mai 2021