Este oficial: s-a lansat si in Romania! Primii clienti primesc o reducere de pana la 12.715 euro!

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Primii clienti primesc o reducere de pana la 12.715 euro!
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Primii clienti primesc o reducere de pana la 12.715 euro!
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus tapiterie din stofa si piele ecologica, potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul anului 2021, prima Kia pe baterii costruita pe o platforma destinata exclusiv masinilor electrice a fost lansata recent, chiar zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi de lista incepand de la putin peste 47.990 de euro - cu mentiunea ca viitorii clienti se vor bucura de o reducere de 12.715 de euro, daca adunam discount-ul oferit de importatorul local cu prima de casare si eco-tichetul disponibil prin intermediul programului Rabla Plus.

Kia EV6 - Poze noi

In configuratia de baza, noua gama pe nume EV6 isi va intampina clientii alaturi de un singur motor, astfel rezultand o putere maxima de 170 de cai - livrata exclusiv, daca mai trebuia cumva precizat, rotilor de la nivelul puntii spate.

O baterie cu capacitatea de 58 kWh completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic. Pentru aproape 4.000 de euro in plus, respectiv un pret de lista de 51.944 de euro, prima Kia costruita pe o platforma destinata exclusiv masinilor electrice isi va intampina viitorii clientii in compania unei baterii cu capacitatea de 77.4 kWh, dar si alaturi de un motor cu 228 de cai putere la nivelul puntii spate, bineinteles.

Noua gama pe nume EV6 este disponibila, la vanzare, pe piata din Romania in trei versiuni diferite de echipare: Air, Earth si GT Line. Lista cu dotari standard specifica variantei de baza cuprinde inclusiv faruri si stopuri cu LED, jante pe 19 inch, senzori de parcare spate, tapiterie din stofa si piele ecologica, instrumente de bord digitale si configurabile, sistem de navigatie cu display de 12.3 inch, iluminare ambientala cu LED, camera video pentru marsarier, climatizare atuomata, pornire de la buton, pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta s.a.m.d.

Kia EV6 - Poze noi

Kia EV6 - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Kia EV6 - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2021