Este oficial: s-a lansat si in Romania! Primii clienti primesc o reducere de pana la 14.969 de euro!

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Primii clienti primesc o reducere de pana la 14.969 de euro!
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Primii clienti primesc o reducere de pana la 14.969 de euro!
Distribuie pe Facebook

Lista cu echipamente si dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus tapiterie realizata partial din piele, instrumente de bord digitale si sistem de infotainment cu display de 12.3 inch.

Anuntata in urma cu mai bine de trei saptamani, in cea de-a doua jumatate a lunii trecute, prima masina pe care Hyundai o construieste pe o platforma dedicata exclusiv electricelor a fost lansata, zilele acestea, si pe piata din Romania. Pretul de lista al gamei comercializate sub denumirea de Ioniq 5 porneste de la suma exacta de 50.884 de euro insa, pentru o perioada limitata de timp, cumparatorii vor primi o reducere de pana la 14.969 de euro, dupa cum precizam si anterior.

Hyundai IONIQ 5

In clipa de fata, clientii au la dispozitie doua optiuni mari si late la nivelul sistemului de propulsie: o versiune cu un singur motor si 217 CP pe puntea spate, respectiv o varianta cu doua motoare si 306 CP pe ambele punti.

Capacitatea bateriei se ridica, in ambele cazuri, la 72.6 kWh, astfel ca prima masina pe care Hyundai o construieste pe o platforma dedicata exclusiv electricelor poate accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora chiar si in doar 5.2 secunde. Daca vine vorba, in schimb, despre autonomia totala a gamei comercializate sub denumirea de Ioniq 5, fisa cu specificatii de ordin tehnic vorbeste despre cel mult 480 de kilometri, dupa cum precizam si anterior, in ultima parte din februarie.

Doua optiuni mari si late sunt oferite, in clipa de fata, si la nivelul versiunilor de echipare, inclusiv varianta de baza cuprinzand faruri cu LED, plus tapiterie realizata partial din piele, instrumente de bord digitale etc.

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Hyundai IONIQ 5
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2021