Este oficial: s-a lansat si in Romania! Stopurile cu LED si display-ul central de 8.0 inch sunt standard

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Stopurile cu LED si display-ul central de 8.0 inch sunt standard
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Stopurile cu LED si display-ul central de 8.0 inch sunt standard
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare sunt insa oferite - printre altele, si jantele din aliaj cu diametrul de 16 inch. Plus senzorii de parcare spate si instalatia de climatizare cu reglare automata a temperaturii.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an - inca de la finalul toamnei trecute, cea mai recenta iteratie a nonconformistei game comercializate de Kia sub denumirea de Niro a fost lansata recent, chiar pe parcursul zilelor anterioare, si pe piata auto din Romania. La preturi incepand de la putin peste 32.000 de euro, daca vine vorba cumva despre varianta vanduta de sud-coreeni sub indicativul HEV.

Kia Niro HEV

Kia Niro HEV

Disponibila in schimbul unei sume minime de aproximativ 32.047 de euro, conform configuratorului local, mult anticipata masina de dimensiuni compacte beneficiaza de un propulsor aspirat cu patru cilindri si o capacitate de 1.580 de centimetri cubi, pe benzina - proiectat special pentru a livra persoanelor de la volan undeva in jurul a 105 CP si 144 Nm. Acestuia i se va alatura un motor electric de 43.5 CP si 170 Nm, respectiva solutie traducandu-se printr-un total de pana la 141 CP si 265 Nm, valori maxime sinonime si cu un 0 - 100 km/h in 10.4 secunde.

Reteta autoturismului cunoscut sub numele de Niro HEV va mai pune la dispozitia viitoriilor sai clienti si cumparatori din Romania si o transmisie in sase rapoarte - cu dublu ambreiaj, tractiune fata, lumini de zi, plus stopuri cu LED, jante din aliaj pe 16 inch, camera video pentru marsarier, instalatie de climatizare cu reglarea automata a temperaturii, un display central cu diagonala de 8.0 inch. Si asa mai departe.

Kia Niro HEV

Kia Niro HEV

Kia Niro HEV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Kia Niro HEV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 August 2022