HUMMER se intoarce! Americanii anunta noi detalii despre modelul cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota

HUMMER se intoarce! Americanii anunta noi detalii despre modelul cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
  • GM publica noi detalii despre viitorul GMC Hummer EV
  • Americanii anunta versiuni cu unul, doua sau chiar trei motoare
  • Lansarea oficiala are loc pe data de 20 a lunii mai
Distribuie pe Facebook

O premiera mondiala a respectivului automobil a fost programata pentru data de 20 a lunii mai, dupa cum precizam si anterior, de altfel.

La mai putin de doua saptamani de la anuntul potrivit caruia HUMMER se intoarce, americanii de la GM publica noi detalii oficiale cu privire la modelul care va concura impotriva unor nume precum Tesla Cybertruck sau Rivian R1T.

Botezat GMC Hummer EV, automobilul asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga va fi disponibil la vanzare in diferite configuratii, cu unul, doua sau chiar trei motoare electrice, spune Mark Reuss, seful grupului General Motors.

Oficialul GM spera astfel ca primul model care foloseste denumirea HUMMER dupa o pauza de aproape un deceniu va satisface chiar si cerintele celui mai pretentios client in materie de performanta, autonomie si, de ce nu, pret de pornire.

Anterior, americanii de la General Motors au dezvaluit ca noul GMC Hummer EV va ajunge in showroom-uri inclusiv sub forma unui automobil capabil sa gazduiasca in compartimentul motor... undeva in jurul a 1.000 de cai putere si 15.592 Nm.

In aceasta configuratie, primul HUMMER din noua decada va necesita doar trei secunde pentru a rezolva celebra ecuatie 0 - 96 de kilometri pe ora, potrivit informatiilor pe care sefii GM le-au impartit anterior cu presa si publicul larg.

Daca mai era nevoie de precizat, viitorul model GMC Hummer EV va debuta oficial pe data de 20 a lunii mai, cu importanta mentiune ca vanzarile automobilului americanilor de la General Motors nu vor demara mai devreme de 2021.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2020