HUMMER se intoarce! Americanii au anuntat cat cantareste noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota. O sa ramai uimit!

HUMMER se intoarce! Americanii au anuntat cat cantareste noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota. O sa ramai uimit!
  • HUMMER se intoarce!
  • Americanii au anuntat cat cantareste noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
  • O sa ramai uimit!
Distribuie pe Facebook

Cu toate acestea, sprintul de la 0 la 96 de kiilometri pe ora nu dureaza decat trei secunde.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, inca de la jumatatea toamnei trecute, noul GMC Hummer EV SUT stie, cu siguranta, cum sa se remarce. Privit de la exterior spre interior, impresionantul pick-up american iese numaidecat in evidenta prin grila frontala iluminata, insa nici blocurile optice spate cu elemente speciale sau extensiile proeminente de la nivelul aripilor laterale nu vor trece chiar neobservate, ba dimpotriva.

GMC Hummer EV

Jantele incaltate cu anvelope de pana la 35 de inch, plafonul detasabil din sticla, dar si plansa de bord cu doua display-uri supradimensionate continua lista atractiilor principale, alaturi de instrumentele digitale si instalatia audio cu 14 difuzoare de la specialistii Bose.

Acelasi GMC Hummer EV SUT se mai poate lauda, dupa cum precizam si anterior, si cu un sistem de propulsie suta la suta electric, impresionantul pick-up american intampinandu-si clientii atat in versiuni cu doar doua motoare, cat si in variante cu trei motoare. In configuratia de top, cumparatorii se vor bucura de pana la 1.000 CP si 15.592 Nm, suficient pentru ca sprintul de la 0 la 96 de kilometri pe ora sa devina realitate dupa numai trei secunde.

Specificatiile caracteristice varfului de gama, oferit sub denumirea de Edition 1, la un pret de aproape 112.600 de dolari, cuprind inclusiv o autonomie mai mare de 563 de kilometri si, dupa cum scrie chiar astazi presa de peste Ocean, o greutate de 4.103 kilograme.

GMC Hummer EV

GMC Hummer EV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze GMC Hummer EV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Mai 2021