HUMMER se intoarce! Americanii au publicat noi detalii despre modelul cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota

HUMMER se intoarce! Americanii au publicat noi detalii despre modelul cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
  • Americanii au publicat noi detalii despre mult-anticipatul GMC Hummer EV
  • Modelul cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota va avea plafon detasabil
Distribuie pe Facebook

Vanzarile mult anticipatului automobil vor debuta in cursul anului 2021, potrivit primelor informatii oficiale.

Dupa o absenta de aproape un deceniu, Hummer este pe cale sa revina. Nu insa ca brand de sine statator, ci sub forma de model in gama General Motors Company (GMC).

Noul automobil, care ar fi trebuit debuteze oficial chiar in cursul zilei de ieri, dar a fost amanat din motive lesne de inteles, va gazdui in compartimentul motor un sistem de propulsie complet electric.

Potrivit primelor informatii date publicitatii, viitorul GMC Hummer EV va pune la bataie un total de 1.000 CP si 15.592 Nm. Suficient pentru un 0 - 96 km/h in trei secunde.

Aspectul estetic ramane in continuare un mare mister, insa cel mai recent teaser video sugereaza ca noul automobil va fi echipat inclusiv cu un plafon detasabil pentru o experienta in aer liber de neuitat.

Vor avea oare parte de un tratament similar si portierele? Ramane de vazut: cert este ca in acelasi material mai putem observa si un display central de dimensiuni generoase.

O alta necunoscuta consta in (noua) data la care mult anticipatul GMC Hummer EV va renunta la absolut toate secretele sale tehnice si vizuale; stim, in schimb, ca startul vanzarilor se va da in toamna lui 2021.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2020