HUMMER se intoarce! Americanii prezinta oficial noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota. Cum arata in realitate

HUMMER se intoarce! Americanii prezinta oficial noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota. Cum arata in realitate
  • HUMMER se intoarce!
  • Americanii prezinta oficial noul model cu 1.000 CP si 15.592 Nm sub capota
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Nota de plata porneste de la aproape 80.000 de dolari si depaseste - in cazul versiunii de top Edition 1, 110.295 de dolari.

Prezentat publicului larg inca de la sfarsitul lui 2020, primul Hummer din ultimii aproximativ zece ani stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privit de la exterior, modelul oferit sub denumirea de GMC HUMMER EV Pickup se remarca numaidecat prin dimensiunile extrem de generoase ale caroseriei, insa nici grila iluminata de la nivelul partii frontale, aripile laterale proeminente, plafonul detasabil din sticla sau blocurile optice posterioare cu un design special nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva.

GMC Hummer EV

GMC Hummer EV

De cealalta parte a portierelor - la interior, respectivul vehicul mizeaza pe un set de doua display-uri pentru afisarea tuturor informatiilor si detaliilor caracteristice unui autoturism, de la instrumentele de bord digitale si pana la comenzile sistemului de infotainment, daca mai era necesara o asemenea precizare.

In plan tehnic, noul GMC HUMMER EV Pickup, produs disponibil la vanzare si intr-o varianta SUV, vine in configuratii cu doua sau chiar trei motoare. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor si cumparatorilor modelului de peste Ocean se numara si o savoare pe nume Edition 1, rezervata complet, in totalitate, ce se lauda cu circa 1.000 CP si 15.592 Nm pe ambele punti, suficient pentru un sprint de la 0 la 96 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de aproximativ 3.0 secunde, aparent.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze GMC Hummer EV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2021