Koenigsegg Regera se anunta un mega-hibrid de 1.360 cai putere

Koenigsegg Regera se anunta un mega-hibrid de 1.360 cai putere
  • Noul Koenigsegg Regera debuteaza luna viitoare, la Geneva
  • Supercarul suedez ascunde sub capota un sistem hibrid
  • 700 CP vor fi asigurati numai de motoarele electrice
Distribuie pe Facebook

Programata pentru perioada 5 - 15 martie, cea de-a 85-a editie a Salonului Auto International de la Geneva va aduce doua noutati majore in gama celor de la Koenigsegg. Nu viitoarea versiune Agera RS va reprezenta insa atractia principala a standului suedezilor, ci misteriosul Regera.

In cazul in care nu ai aflat deja pana acum, desi acest lucru pare aproape imposibil, suedezii de la Koenigsegg au pregatit doua premiere mondiale pentru Salonul Auto de la Geneva de luna viitoare.

Una dintre acestea vine sub forma unui nou membru al familiei Agera, botezat RS, pe cand cealalta raspunde la numele de Regera si este mult mai zgarcita din punctul de vedere al caracteristicilor sale.

Cu exceptia unui singur lucru: misteriosul Koenigsegg va ascunde sub capota inclusiv o pereche de motoare electrice sinonime cu 700 de cai putere, alimentata de un pachet de baterii cu capacitate de 9 kWh.

De asemenea, suedezii au mai lasat sa se inteleaga din scurta lor postare de pe Facebook - care, intre timp, a disparut fara nici un fel de urma - si ca noul Regera poate fi considerat o alternativa de lux la megacar-ului One:1.

Ce inseamna acest lucru? Un raspuns exact este greu de dat pentru moment. Nu credem insa ca gresim atunci cand afirmam ca supercarul hibrid pregatit de Koenigsegg pentru Salonul Auto de la Geneva va dispune de 1.360 cai putere.

Acum, in ceea ce priveste performantele, se pare ca noul Regera va fi cel mai rapid model de serie produs vreodata. Cel putin din punctul de vedere al acceleratiei, dupa cum subliniaza chiar oficialii suedezi. Pana la aparitia unor detalii suplimentare, ramanem cu urmatorul teaser.

Koenigsegg Regera - Poza Teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Februarie 2015