Koenigsegg Regera ni se arata in prima poza reala

Koenigsegg Regera ni se arata in prima poza reala
  • Koenigsegg Regera debuteaza la Salonul Auto de la Geneva
  • Supercarul suedez se lauda cu un sistem de propulsie hibrid
  • Cele doua motoare electrice promit un total de 700 cai putere
Distribuie pe Facebook

Surprins partial necamuflat in drumul sau spre Salonul Auto International de la Geneva, mega-hibridul suedez ne ofera o prima impresie despre cum va arata la nivel de exterior.

Maximum 24 de ore. Atat a mai ramas pana ce Koenigsegg-ul Regera va debuta in mod oficial. Intre timp, internetul ne ofera o noua piesa a misteriosului puzzle suedez.

Surprinsa in momentul pregatirii mega-hibridului pentru Salonul Auto International de la Geneva, fotografia in cauza ne dezvaluie o buna parte din design-ul partii posterioare.

Cu toate ca este inca devreme pentru o concluzie finala, putem spune inca de pe acum ca noul Koenigsegg Regera va arata total diferit de Agera - inclusiv ornamentul evacuarii fiind restilizat.

Informatiie de ordin tehnic lipsesc in continuare din peisaj, singurul element disponibil pentru moment facand referire la prezenta sub capota a unui sistem de propulsie hibrid cu doua motoare electrice.

Acestea vin la pachet alaturi de un pachet de baterii cu capacitate de 9 kWh si furnizeaza celui aflat la volan aproximativ 700 CP. Puterea combinata a sistemului se va invarti cel mai probabil undeva in jurul valorii de 1 MW.

Drept urmare, noul Regera va fi cel mai rapid automobil de serie produs vreodata. Cel putin din punctul de vedere al acceleratiei, dupa cum subliniaza chiar oficialii din cadrul companiei Koenigsegg.

Mai multe detalii cu privire la mega-hibridul suedez vom afla in cursul zilei de maine - zi ce ne va aduce inclusiv un Agera RS.

Koenigsegg Regera - Prima Poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Martie 2015