Mai tare decat un Mercedes? Noua masina de la BMW are faruri cu cristale Swarovski

Mai tare decat un Mercedes? Noua masina de la BMW are faruri cu cristale Swarovski
  • Mai tare decat un Mercedes?
  • Noua masina de la BMW are faruri cu cristale Swarovski
Distribuie pe Facebook

Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum EQS, primul i7 din istoria companiei bavareze stie, cu siguranta, cum sa atraga toate privirile asupra sa.

Anuntat la sfarsitul lunii lui aprilie, in urma cu mai bine de 14 saptamani, primul i7 din toate timpurile pare sa contina mai multe surprize chiar si decat un cofraj cu oua Kinder. Disponibil la vanzare si pe piata din Romania - la preturi incepand de la putin peste 132.440 de euro, conform configuratorului oficial, respectivul BMW are de anuntat inclusiv un display de 31.3 inch, montat la nivelul plafonului.

BMW Seria 7 - Galerie foto

Rivalul actualului Mercedes EQS se mai poate lauda, de asemenea, si cu tapiterie din piele Merino, plus lana casmir, nonconformistul meniu continuand cu instalatia audio cu 36 de difuzoare - de 1.965 W, de la Bowers & Wilkins si un volan cu design in numai doua spite.

Insotit de doua motoare electrice si un total de 544 de cai putere, potrivit primelor informatii si detalii date publicitatii, noul BMW i7 isi va mai intampina viitorii clienti - mai mult ori mai putin surprinzator, si alaturi de scaune fata multifunctionale, dar si de portiere spate cu display-uri integrate. Cumparatorii cu dare de mana vor mai avea la dispozitie - totodata, si faruri acompaniate de cristale Swarovski.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (268) Poze BMW Seria 7 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 2 August 2022