BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile: acesta este noul Seria 7! Cum arata in realitate

BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile: acesta este noul Seria 7! Cum arata in realitate
  • BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile
  • Acesta este noul Seria 7!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Programat sa ajunga pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, inainte de sfarsitul anului 2022, respectivul model nu va fi disponibil - initial, decat intr-o singura varianta de motorizare, complet electrica.

Dezvelit oficial in urma cu doar cateva zile - la mijlocul saptamanii trecute, noul BMW Seria 7 a reusit sa starneasca nenumarate controverse. In special din pricina ingredientelor ce compun reteta specifica partii frontale, automobilul cunoscut sub numele de cod G70 mizand pe un set de faruri duble - cu luminile de zi pozitionate deasupra unitatilor pentru faza scurta si faza lunga, daca mai trebuia mentionat.

Meniul caracteristic departamentului exterior continua cu jantele din aliaj de pana la 22 de inch si o pereche de blocuri optice posterioare inguste - pe cand meniul de la interior cuprinde inclusiv un display de 31.3 inch la nivel de plafon.

BMW Seria 7 - Galerie foto

Comercializat in schimbul unei sume minime de 138.310 euro, noul BMW Seria 7 G70 a mai pregatit - dupa cum precizam anterior, si o plansa de bord minimalista, cu instrumente digitale si comenzi tactile, tapiterie din piele Merino si lana casmir, lumini ambientale cu adevarat unice si scaune atent sculptate. Din peisaj nu lipsesc nici afisajul pe parbriz sau instalatia audio cu 36 de boxe de la Bowers & Wilkins.

Un alt element extrem de controversat il reprezinta optiunile ce formeaza gama de motorizari, proaspat lansatul automobil urmand a fi disponibil - initial, numai intr-o versiune cu propulsie suta la suta electrica, cu 544 de cai putere.

Noul BMW Seria 7 va pune - ulterior, la dispozitia clientilor si cumparatorilor sai de pe Batranul Continent si doua unitati I6 electrificate, ambele de trei litri. Este vorba - mai exact, despre un benzinar cu tehnologie plug-in hybrid si pana la 490 sau 571 CP, acelasi vehicul cunoscut sub numele de cod G70 promitand si un motor diesel cu tehnologie MHEV, sinonim cu un maxim de circa 300 de cai putere, aparent.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (268) Poze BMW Seria 7 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2022