Maserati a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a italienilor are 557 de cai sub capota si 4x4 in standard

Maserati a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale. Noua masina a italienilor are 557 de cai sub capota si 4x4 in standard
  • Maserati a publicat acum primele fotografii si informatii oficiale
  • Noua masina a italienilor are 557 de cai sub capota si 4x4 in standard
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.1 secunde.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de-un an, inca de la inceputul lui martie 2022, cel mai recent SUV din istoria italienilor de la Maserati se vinde - zilele acestea - in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni oferite de conducerea legendarului producator cu sediul in regiunea Modena cumparatorilor se regaseste - mai nou - si o varianta comercializata sub indicativul Folglore, alaturi de doua motoare electrice, cate unul pentru fiecare punte in parte, se precizeaza in comunicatul pus la dispozitia presei.

Maserati Grecale Folglore

Maserati Grecale Folglore

Fisa cu specificatii tehnice continua - dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, in paragraful de mai sus - cu o putere maxima de 557 CP, plus un sistem inteligent de tractiune integrala, astfel ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea intr-un interval de doar 4.1 secunde, lista atractiilor principale cuprinzand inclusiv o acceleratie de la 0 la 200 de kilometri pe ora intr-un timp de numai 16.1 secunde, pe cand viteza de top nu va depasi pragul de 220 de kilometri pe ora; ba dimpotriva.

Reteta caracteristica primului Grecale Folglore din istorie a mai pregatit, au tinut sa sublinieze oficialii companiei producatoare, si o baterie cu capacitatea de 105 kWh, astfel ca pasagerii vor putea parcurge - cu un singur plin de energie electrica - pana la 500 de kilometri. Daca vine vorba - pe de alta parte - despre durata realimentarii, modelul livrat in compania unei lungimi de aproximativ 4.865 de milimetri, dar si a unui ampatament de 2.9 metri necesita circa 29 de minute pentru o incarcare de la 20 la 80 de procente.

Maserati Grecale Folglore

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (41) Poze Maserati Grecale Folglore
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 27 Aprilie 2023