Masina care arata ca o farfurie zburatoare. Compania producatoare publica noi detalii oficiale inainte de lansarea din 9 septembrie

Masina care arata ca o farfurie zburatoare. Compania producatoare publica noi detalii oficiale inainte de lansarea din 9 septembrie
  • Masina care arata ca o farfurie zburatoare
  • Compania producatoare publica noi detalii oficiale inainte de lansarea din 9 septembrie
  • Se anunta vremuri grele pentru Tesla si nemti
Distribuie pe Facebook

Se anunta vremuri grele pentru Tesla, insa nici granzii germani nu au de ce sa stea (mai) linistiti.

Dupa o perioada de testare si dezvoltare care s-a intins pe o perioada mai mare de trei ani, compania Lucid Motors este pregatita sa prezinte, in cele din urma, mult anticipata versiune de serie a conceptului prezentat in ultima parte a lui 2016 sub denumirea de Air. Programata sa debuteze oficial chiar in aceasta toamna, in data de 9 a lunii septembrie, respectiva masina se va putea lauda inclusiv cu o arhitectura pe 900 de volti.

In libera traducere, incarcarea bateriei din dotare va dura mai putin ca oricand, (re)alimentarea la o statie de peste 300 kW urmand a se face la viteze ametitoare: 32 de kilometri per minut sau, daca vrei, 20 de minute pentru o autonomie de 482 km, dupa cum precizam si anterior.

Si daca tot veni vorba despre bateria pe care compania Lucid Motors a preferat sa o instaleze pe versiunea de serie a conceptului Air, ei bine... aceasta va fi cea mai mare dintre toate unitatile regasite la momentul de fata pe o masina cu propulsie electrica - 113 kWh, potrivit ultimelor informatii date publicitatii. Astfel se explica si autonomia maxima de pana la 832 de kilometri, performanta superioara inclusiv viitorului Mercedes EQS.

Ziua de astazi a venit, totodata, si cu cateva detalii despre spatiul pus la dispozitia clientilor, in comunicatul de presa vorbindu-se despre o capacitate de incarcare a portbagajelor de 739 de litri, aproape 40 de procente putand inghiti doar frunk-ul sau, daca vrei, portbagajul frontal.

Lucid Air

Lucid Air

Lucid Air

Lucid Air

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Lucid Air
mai multe