Masina care arata ca o farfurie zburatoare. Compania producatoare a publicat noi detalii oficiale

Masina care arata ca o farfurie zburatoare. Compania producatoare a publicat noi detalii oficiale
  • Masina care arata ca o farfurie zburatoare: compania producatoare a publicat noi detalii oficiale
  • Mult anticipata varianta de productie va debuta oficial la inceputul acestei toamne, in data de 9 a lunii septembrie
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata varianta de productie va debuta oficial chiar la inceputul acestei toamne, in data de 9 a lunii septembrie.

Aflata la mai putin de doua saptamani distanta, toamna anului 2020 se anunta a fi o perioada extrem de aglomerata pentru industria constructoare de masini. Pe parcursul lunii septembrie vom face cunostinta, mai intai de toate, cu prima Skoda cu tractiune spate din istoria lumii moderne, dupa care noul Mercedes S-Class promite sa mai incinga un pic atmosfera si sa ridice stacheta pana la cer.

Seria lansarilor spectaculoase va continua cu mult anticipata varianta de serie a conceptului Lucid Air, compania producatoare alegand sa ne mai indulceasca asteptarea cu cateva detalii extrem de interesante.

Lucid Air

Lucid Air

Programata sa debuteze oficial peste aproape trei saptamani, in data de 9 a lunii septembrie, masina care spera sa puna capat dominatiei Tesla (Model S) utilizeaza o arhitectura pe 900 de volti. Aceasta suporta viteze de incarcare de peste 300 kW, astfel ca realimentarea bateriei nu a fost niciodata la fel de rapida: 32 de kilometri per minut sau, daca vrei, 20 de minute pentru o autonomie de 482 km.

Compania producatoare mai anunta, totodata, si ca mult anticipata varianta de serie a conceptului Lucid Air va parcurge pana la 832 de kilometri cu un singur plin, performanta superioara inclusiv viitorului Mercedes EQS.

In ceea ce priveste timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 96 km/h, dar si valoarea din dreptul vitezei maxime, ei bine... impresionanta masina promite un <2.5 secunde, respectiv 320+ kilometri pe ora, daca datele publicate pe site-ul constructorului sunt actualizate. Puterea sistemului de propulsie ramane doar un mister la momentul de fata, insa anterior se vorbea si despre 1.000 CP.

Lucid Air

Lucid Air

Lucid Air

Lucid Air

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Lucid Air
mai multe