Masina care face BMW X5 sa tremure de frica. Mercedes prezinta oficial noul GLE cu doua display-uri uriase si o varianta diesel care consuma doar 0.6 la suta

Masina care face BMW X5 sa tremure de frica. Mercedes prezinta oficial noul GLE cu doua display-uri uriase si o varianta diesel care consuma doar 0.6 la suta
  • Masina care face BMW X5 sa tremure de frica
  • Mercedes prezinta oficial noul GLE cu doua display-uri uriase si o varianta diesel care consuma doar 0.6 la suta
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de pana la 22 de inch. Plus instalatie audio cu 13 boxe si Dolby Atmos.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru ani - inca de la sfarsitul lui 2018, cea mai recenta generatie a celebrului GLE a revenit, de curand, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: Mercedes a lansat recent - chiar zilele acestea, o versiune imbunatatita a SUV-ului proiectat special pentru a concura impotriva unor rivali precum BMW X5, noua savoare a respectivului autoturism fiind disponibila, la vanzare, exclusiv in compania unor motorizari electrificate.

Intr-o alta ordine de idei, cumparatorii luxosului automobil vor avea la dispozitie o gama variata de unitati diesel si pe benzina, cu patru, sase sau opt cilindri - insotite de un sistem mild-hybrid la 48 de volti ori, in unele cazuri, plug-in hybrid. De altfel, optiunile PHEV se anunta a fi si cele mai interesante dintre aromele dezvelite initial, seria vestilor bune culminand cu un 350 de 4MATIC - unde un propulsor de 2.0 litri lucreaza alaturi de un motor electric pentru un total de circa 333 de cai putere.

Mercedes GLE Facelift

Mercedes GLE Facelift

Respectiva aroma se mai poate lauda - totodata, si cu un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de aproximativ 6.9 secunde, un alt element extrem de important de mentionat constand in consumul mediu de carburant, de numai 0.6 - 0.9 litri la 100 de kilometri. Cu secretul acestei performante aflandu-se in stransa legatura cu autonomia de pana la 105 kilometri, precizeaza un comunicat de presa, specifica modului de rulare EV.

De o configuratie similara - cu un sistem plug-in hybrid care combina o motorizare termina de 2.0 litri cu una electrica, beneficiaza si modelul 400 e 4Matic. Principala diferenta consta in puterea totala, cu cel mai potent PHEV dispunand de 381 de cai putere - sinonim cu un 0 - 100 de kilometri pe ora intr-un interval de 6.1 secunde; cat despre eficienta luxosului vehicul, autonomia caracteristica modului EV urca, in continuare, pana la 105 kilometri, pe cand consumul mediu este de 1.0 la suta.

Cea mai recenta iteratie a celebrului GLE isi va intampina viitorii clienti inclusiv sub forma unor variante 300 d 4Matic, GLE 450 4Matic, GLE 450 d 4Matic, AMG GLE 53 4Matic+ si - nu in ultimul rand, AMG GLE 63 S 4Matic+, condimentate de Mercedes cu un sistem MHEV de 20 sau, in cazul versiunilor AMG, 22 de cai putere. Indiferent de propulsorul instalat sub capota, in compartimentul motor, cutia automata si, de asemenea, tractiunea integrala sunt oferite - deloc surprinzator, in standard.

Aceeasi reteta imbunatatita a SUV-ului proiectat special pentru a concura impotriva lui BMW X5 cuprinde inclusiv unele optiuni proaspete la nivel de nuante exterioare, jante din aliaj si - inutil de adaugat, materiale interioare. Din meniu nu lipsesc - asa cum anunta compania producatoare, nici display-urile masive, fiecare cu diagonala de 12.3 inch, scaunele ventilate, afisajul pe parbriz, realitatea augmentata, sistemul audio de inalta fidelitate, cu 13 boxe, plus tehnologie Dolby Atmos.

Mercedes GLE Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Mercedes GLE Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 Februarie 2023