Masina care face suta in doar 1.1 secunde

Masina care face suta in doar 1.1 secunde
  • Masina care face suta in doar 1.1 secunde
  • Viteza maxima depaseste 400 de kilometri pe ora
Distribuie pe Facebook

De cealalta parte, valoarea din dreptul vitezei maxime ar putea depasi 400 de kilometri pe ora.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, cea de-a doua generatie a celebrei masini oferite de Tesla sub denumirea (de) Roadster a revenit zilele acestea sub lumina intensa a reflectoarelor. Programata sa ajunga pe strazi, aparent, pe parcursul lui 2022, mult anticipata masina a pregatit un total de trei motoare electrice, potrivit primelor informatii.

Tesla Roadster pe alb

Tesla Roadster pe alb

Fisa cu specificatii tehnice va cuprinde inclusiv un sistem de tractiune integrala, in cazul in care mai era cumva nevoie de o asemenea mentiune, astfel ca acceleratia de la 0 la 96 de kilometri pe ora nu va dura decat 1.9 secunde, conform detaliilor de la momentul respectiv.

Cea de-a doua generatie a celebrei masini oferite de Tesla sub denumirea (de) Roadster va fi insa disponibila si alaturi de un pachet SpaceX, capabil aparent sa reduca pana la 1.1 secunde acelasi timp specific sprintului de la 0 la 96 de kilometri pe ora. Informatia cu pricina a fost dezvaluita cu ocazia prezentei mult anticipatei masini in cadrul Muzeului Petersen din Los Angeles.

Seria vestilor bune va cuprinde inclusiv o viteza maxima de peste 400 de kilometri pe ora, pe cand autonomia totala ar trebui sa se invarta in jurul valorii de 1.000 de kilometri, asa cum precizam si in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, in ultima parte a toamnei lui 2017.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Tesla Roadster pe alb
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2021