Masina care face suta in mai putin de doua secunde. Compania producatoare ofera noi detalii oficiale

Masina care face suta in mai putin de doua secunde. Compania producatoare ofera noi detalii oficiale
  • Mate Rimac ofera noi detalii despre modelul C_Two
  • Automobilul de 1.914 CP va ajunge pe strazi sub un alt nume
  • Sistemul de propulsie prineste o noua cutie de viteze
Distribuie pe Facebook

Dupa cum precizam si anterior, fisa tehnica debuteaza cu un sistem de propulsie format din patru motoare electrice, plus 1.914 de cai putere.

Lansata cu surle si trambite in primavara anului trecut, cea de-a doua masina din istoria croatilor de la Rimac se apropie incet, dar sigur de productia de serie. O spun chiar sefii companiei din Sveta Nedelja, care au dezvaluit ca versiunea finala a modelului C_Two va debuta oficial cu ocazia Salonului organizat la Geneva in 2020.

Totodata, conducerea constructorului care a revolutionat industria hypercar-urilor sustine inclusiv ca automobilul cu patru motoare electrice si 1.914 CP sub capota va ajunge in showroom-uri alaturi de un nume diferit, spre surprinderea tuturor.

Cat despre viitorul companiei Rimac, producatorul croat planuieste sa deschida in urmatoarea perioada de timp un nou centru de cercetare si dezvoltare. Acesta va fi ridicat pe teritoriul Marii Britanii, pentru ca Marea Britanie este casa celor mai buni si mai pragmatici ingineri din Europa, a sustinut Mate Rimac intr-un interviu recent.

Revenind acum la noul C_Two, ultimele informatii oficiale anunta o cutie automata cu o singura treapta pentru automobilul cu patru motoare electrice si 1.914 CP sub capota din Sveta Nedelja, modelul initial venind cu o transmisie cu doua trepte.

Rimac C_Two

Rimac C_Two

Rimac C_Two

Rimac C_Two

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Rimac C_Two
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Noiembrie 2019