Masina care le da fiori nemtilor de la VW. A fost anuntata lansarea unei versiuni cu trei motoare

Masina care le da fiori nemtilor de la VW. A fost anuntata lansarea unei versiuni cu trei motoare
  • Masina care le da fiori nemtilor de la VW
  • A fost anuntata lansarea unei versiuni cu trei motoare
Distribuie pe Facebook

Sub capota doua motoare electrice si-o unitate pe benzina vor lucra impreuna - alaturi de un sistem de tractiune integrala si o cutie automata, pentru un maximul de performanta.

Prezentata publicului larg inca de la inceputul primei parti a anului 2021, mult anticipata generatie cu numarul patru a masinii vandute sub numele de Mitsubishi Outlander este disponibila, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se va numara, in viitorul extrem de apropiat, si o varianta cu propulsie plug-in hybrid.

Mitsubishi Outlander PHEV

Asteptata sa debuteze peste exact doua saptamani - chiar inainte de sfarsitul lunii octombrie, respectiva reteta va combina doua motoare electrice cu o motorizare termica, pe benzina, dupa cum precizam si anterior.

Din pacate, atat puterea totala a sistemului de propulsie oferit de versiunea PHEV a noului Mitsubishi Outlander, cat si timpul caracteristic acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora sau autonomia bateriei cu o capacitate necunoscuta nu raman decat un mister. Se stie, in schimb, ca viitoarea masina se va bucura in standard de o cutie automata si tractiune integrala.

Totodata, reteta specifica respectivei variante a mai pregatit si zece nuante diferite, plus jante pe 20 de inch la exterior, si instrumente de bord digitale si sapte locuri - printre altele, la nivelul departamentului interior, evident.

Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mitsubishi Outlander PHEV
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2021