Masina cu care mergi 455 de kilometri aproape gratis si are garantie 7 ani. Cat costa in Romania

Masina cu care mergi 455 de kilometri aproape gratis si are garantie 7 ani. Cat costa in Romania
  • Doua variante
  • Autonomie de pana la 455 de kilometri
  • Doua niveluri de echipare
Distribuie pe Facebook

Kia a anuntat lista de preturi pentru modelul electric e-Niro aferenta pietei din Romania. La noi in tara, crossover-ul este disponibil in doua variante.

In urma cu doi ani, Kia Niro primea o versiune full-electrica, botezata Niro EV pe piata asiatica si e-Niro pe cea europeana. Acum, crossoverul cu zero emisii poate fi comandat si pe piata din Romania, acolo unde clientii pot alege una dintre cele doua variante puse la dispozitie de constructorul sud-coreean de automobile.

Kia e-Niro

Cel mai accesibil model este e-Niro echipat cu un motor electric, care dezvolta echivalentul a 136 CP si 395 Nm, si o baterie cu capacitatea de 39.2 kWh. In aceste conditii, autonomia declarata de Kia este de 289 de kilometri, conform stadardului WLTP. Pretul? 40.460 de euro in nivelul de echipare Vision sau 40.781 de euro in cel Future.

Kia e-Niro

Versiunea de top vine alaturi de un motor electric de 150 kW (204 CP) si 395 Nm cuplu, iar bateria de 64 kWh permite o autonomie maxima de 455 de kilometri, conform aceluiasi standard cu cifre mai apropiate de realitate. Pentru aceasta varianta trebuie sa scoti din buzunare cel putin 45.172 de euro (Vision) sau de la 45.494 de euro in sus daca te gandesti la nivelul de echipare superior.

Kia e-Niro

Inainte sa iei o decizie mai trebuie sa stii ca, chiar si atunci cand este selectat nivelul de echipare Vision, e-Niro este foarte bine echipat inca din standard. Crossover-ul sud-coreean vine cu jante din aliaj cu diametrul de 17 inch, lumini de zi cu LED, oglinzi exterioare pliabile electric si incalzite, tapiterie mixta, volan reglabil pe inaltime si adancime, diferite moduri de rulare, sistem de franare automata de urgenta cu detectarea pietonilor si a biciclistilor, camere video pentru mersul cu spatele, lumini de ceata, geamuri electrice fata/spate, scaune fata reglabile pe inaltime, display central cu diagonala de 8 inch, ceasuri de bord digitale cu ecran de 7 inch, cruise control adaptiv, Driver Attention Warning, High Beam Assist, sistem de climatizare si sistem de avertizare la depasirea benzii de rulare.

Kia e-Niro

Kia e-Niro

Kia e-Niro

Kia e-Niro

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Kia e-Niro
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2020