Masina cu display curbat de 33 de inch. Au fost anuntate primele detalii despre preturi

Masina cu display curbat de 33 de inch. Au fost anuntate primele detalii despre preturi
  • Masina cu display curbat de 33 de inch
  • Au fost anuntate primele detalii despre preturi
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, potrivit companiei producatoare.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ trei luni si jumatate, mult anticipata versiune de serie a conceptului Cadillac Lyriq are - incepand de astazi, si un pret de vanzare. Disponibila la comanda abia peste circa cinci saptamani - din data de 18 septembrie, aceasta porneste de la suma de 58.795 de dolari.

Echiparea standard nu reprezinta decat un mister, oficialii companiei producatoare vorbind, la momentul de fata, doar despre un set de jante din aliaj cu diametrul de 20 de inch, dupa cum precizam si anterior.

Cadillac Lyriq

Construita pe platforma Ultium - si programata sa intre pe linia de asamblare abia de anul viitor, mult anticipata versiune de serie a conceptului Cadillac Lyriq ofera un motor electric cu 340 de cai si 440 de Newton-Metri pe puntea spate. O baterie cu capacitatea de 100 kWh completeaza pachetul tehnic al acesteia.

Drept urmare, autonomia maxima va depasi pragul de 480 de kilometri, pe cand 30 de minute petrecute la o statie de incarcare rapida vor fi sinonime cu o autonomie de ~314 kilometri, potrivit companiei producatoare.

Mult anticipata versiune de serie a conceptului Cadillac Lyriq se va mai putea lauda si cu nenumarate tehnologii de ultima ora - precum un display curbat cu diagonala de 33 inch si peste un miliard de culori. De asemenea, aceasta isi va mai intampina clientii si alaturi de un sistem audio de inalta fidelitate - cu 19 boxe AKG.

Cadillac Lyriq

Cadillac Lyriq

Cadillac Lyriq

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Cadillac Lyriq
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 August 2021