Masina cu motor de 1.3 litri si 280 CP. Galerie foto completa

Masina cu motor de 1.3 litri si 280 CP. Galerie foto completa
  • Masina cu motor de 1.3 litri si 280 CP
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus un display central cu diagonala de 10.25 inch.

Dezvelita publicului larg inca din prima parte a lui 2022, in urma cu mai bine de jumatate de an, cea dintai generatie a gamei pe care Alfa Romeo o comercializeaza sub numele de Tonale se vinde - zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre optiunile puse de italieni la dispozitia cumparatorilor se regaseste, mai nou, si o varianta disponibila sub indicativul Tonale Plug-In Hybrid Q4, respectivul model bucurandu-se de prezenta unui propulsor turbo in patru cilindri, cu o capacitate de doar 1.332 de centimetri cubi - sinonim cu un total de 180 de cai putere.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4

Unitatii in cauza - pe benzina, i se alatura un motor electric de 90 kW si o baterie de 15.5 kWh, versiunea oferita la preturi incepand de la aproape 51.000 de euro, daca vine vorba cumva despre situatia specifica pietei auto din Germania, beneficiind de pana la 280 CP. Indeajuns pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 6.2 secunde, dupa spusele companiei producatoare.

Reteta caracteristica aromei cunoscute sub denumirea de Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4 continua - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o viteza de top de 206 kilometri pe ora, plus un consum mediu de carburant de 1.14 litri la 100 de kilometri. Din peisaj nu lipsesc insa - dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori exagera cu nimic, nici jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch, dar nici farurile cu matrice de LED-uri, discurile de franare de la Brembo, suspensia activa, instrumentele de bord digitale, display-ul central de 10.25 inch.

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (112) Poze Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Noiembrie 2022