Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Galerie foto completa

Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Galerie foto completa
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza circa 8.2 secunde - potrivit companiei producatoare.

Prezentata publicului european in urma cu aproape jumatate de an, noua Kia Sportage se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste - mai nou, si o varianta plug-in hybrid, pusa in miscare de o motorizare turbo cu patru cilindri la datorie.

Unitatii pe benzina - ce beneficiaza de o capacitate de 1.6 litri, asa cum precizam inclusiv anterior, i se alatura si un motor electric, plus o baterie litiu-ion polimer de 13.8 kWh, respectiva solutie traducandu-se printr-un total de pana la 265 CP.

Kia Sportage PHEV

Disponibila la preturi incepand de la 44.390 de euro - daca vine vorba despre piata din Germania, aceeasi varianta plug-in hybrid a noii Kia Sportage a mai pregatit si o transmisie automata cu sase trepte - ce lucreaza alaturi de ambele punti. Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 de kilometri dureaza 8.2 secunde.

Cu pedala de acceleratie la podea, respectiva versiune promite sa accelereze pana la o viteza de top de aproximativ 191 de kilometri pe ora, fisa cu specificatii tehnice cuprinzand - printre altele, si o autonomie electrica de maxim 70 de kilometri.

Noua Kia Sportage Plug-in Hybrid se bucura in standard - potrivit configuratorului oficial, si de faruri cu LED, de jante pe 19 inch si tapiterie din stofa. Aceeasi reteta de 44.390 de euro mai ofera - important de mentionat, si pilot automat adaptiv, si display central cu diagonala de 31.2 centimetri si asa mai departe.

Kia Sportage PHEV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Kia Sportage PHEV
mai multe