A testat, in sfarsit, noua masina de la Kia. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"

A testat, in sfarsit, noua masina de la Kia. "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
  • A testat, in sfarsit, noua masina de la Kia
  • "Ar trebui s-o treci pe lista scurta de cumparaturi"
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 26.000 de euro - conform configuratorului oficial.

Se remarca in special prin design-ul SF de la nivelul partii frontale - cu luminile de zi desenate asemeni unui bumerang, insa adevarul este ca nici aripile laterale extrem de bine conturate, ce gazduiesc jante din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch, daca te intrebai cumva, nu vor trece complet neobservate. Ba dimpotriva.

Reteta caracteristica departamentului exterior continua cu blocurile optice unite, in partea din spate a caroseriei, cu o banda iluminata, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv un set de doua display-uri masive - unul pentru instrumentele de bord digitale, celalalt pentru sistemul multimedia.

Kia Sportage - Versiunea europeana

Kia Sportage - Versiunea europeana

Dezvelita publicului larg in urma cu aproape jumatate de an, versiunea europeana a noii Kia Sportage - caci despre aceasta este vorba, a mai pregatit, printre altele, si o pereche de faruri cu matrice de LED-uri, scaune fata cu ventilate, bancheta spate cu incalzire. Dar si instalatie audio de la Harman Kardon, de exemplu.

Comercializata la preturi incepand de la 25.917 euro - daca vine vorba despre piata din Romania, respectiva masina ofera in prezent, la momentul actual, un numar de patru optiuni diferite la nivel de motorizare, toate realizate in jurul unei configuratii cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.6 litri.

Lista unitatilor puse la dispozitia clientilor debuteaza cu un benzinar disponibil atat intr-o varianta non-electrificata de 150 de cai, cat si alaturi de tehnologia MHEV - cu 150 sau 180 CP sub capota, potrivit primelor informatii si detalii oficiale, respectivul propulsor facand parte si dintr-un sistem HEV. Sinonim cu 230 de cai.

In urmatoarea perioada, motorul mentionat si anterior, in randurile de mai sus, va fi comercializat si intr-o formula PHEV - ce se lauda cu un total de 265 CP, in timp ce reteta destinata amatorilor de diesel se limiteaza la o motorizare non-electrificata cu 115 cai si una cu MHEV si 136 CP. Dupa cate se pare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Kia Sportage - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2022