Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP. Cat costa

Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP. Cat costa
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 375 CP
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv jante pe 18 inch si tapiterie din piele Capri - potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg la inceputul toamnei anului trecut, cea mai recenta generatie a legendarei masini oferite de Jeep sub denumirea de Grand Cherokee se vinde, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste - mai mult sau mai putin surprinzator, si o varianta 4xe, comercializata alaturi de un benzinar turbo de doi litri.

Jeep Grand Cherokee 4xe

Unitatii cu doar patru cilindri in linie i se alatura - dupa cum mentionam si anterior, doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea de 17 kWh, cu respectiva solutie traducandu-se atat printr-o putere totala de 375 CP, cat si printr-o autonomie, in modul cu emisii zero de CO2, de pana la 40 de kilometri.

Din pacate, timpul specific probei 0 - 100 km/h, dar si valoarea caracteristica vitezei maxime nu reprezinta - momentan, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, oficialii Jeep preferand sa anunte - in schimb, ca lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri, stopuri si proiectoare cu LED. Plus jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, daca mai era necesara o asemenea precizare, evident.

Aceeasi reteta disponibila la preturi incepand de la 57.700 de dolari a mai pregatit si o transmisie automata cu opt rapoarte, si tractiune integrala Quadra Trac II cu o cutie de transfer cu doua trepte, tapiterie din piele Capri, scaune fata si bancheta spate cu functie de incalzire, instalatie audio Alpine etc.

Jeep Grand Cherokee 4xe

Jeep Grand Cherokee 4xe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (140) Poze Jeep Grand Cherokee 4xe
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2022