Masina cu motor de 2.0 litri si 380 CP. Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi

Masina cu motor de 2.0 litri si 380 CP. Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 380 CP
  • Compania producatoare a publicat acum lista oficiala de preturi
Distribuie pe Facebook

Dotarea standard cuprinde inclusiv faruri Full-LED, plus instalatie audio - cu 19 difuzoare si pana la 950W, marca McIntosh.

Prezentata publicului larg in urma cu numai cateva zile, versiunea europeana a noului Jeep Grand Cherokee 4xe are - intr-un final, si un pret de vanzare. 93.000 de euro este, mai exact, suma minima pe care persoanele din Germania o vor avea de achitat in cazul masinii gandite pentru a concura intr-un segment din care fac parte - printre altii, si Audi Q7, BMW X5, Lexus RX, Mercedes GLE sau Porsche Cayenne.

O singura varianta de motorizare este disponibila - asa cum mentionam si anterior, la momentul premierei mondiale, aceasta combinand un benzinar turbo de doi litri si 272 CP cu un motor electric de 145 CP si o baterie de 17.3 kWh.

Jeep Grand Cherokee - Versiunea europeana

Respectiva formula ii confera versiunii europene a noului Jeep Grand Cherokee 4xe un total de pana la 380 CP - insa timpul specific probei 0 - 100 km/h nu reprezinta decat un mare mister. O alta necunoscuta uriasa consta in viteza maxima a masinii proiectate pentru a concura intr-un segment din care fac parte - printre altii, si Audi Q7, BMW X5, Lexus RX, Mercedes GLE sau Porsche Cayenne, cum am mai spus.

Aceeasi varianta de motorizare promite - in schimb, sa puna la dispozitia clientilor si o autonomie electrica de 51 de kilometri, durata caracteristica incarcarii bateriei ridicandu-se la trei ore, potrivit unui comunicat oficial de presa.

Versiunea europeana a noului Jeep Grand Cherokee 4xe este comercializata doar intr-un nivel de echipare - pe nume Exclusive Launch Edition. Dotarea standard a masinii gandite pentru a concura intr-un segment din care fac parte - printre altii, si Audi Q7, BMW X5, Lexus RX, Mercedes GLE sau Porsche Cayenne cuprinde inclusiv faruri Full-LED, plus instalatie audio - cu 19 difuzoare si 950W, marca McIntosh.

Jeep Grand Cherokee - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Jeep Grand Cherokee - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 18 Martie 2022