Masina cu motor de 2.0 litri si 380 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 380 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 380 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un consum mediu de doar 2.6 litri la 100 de kilometri.

Prezentata publicului larg in urma cu mai putin de jumatate de an, la sfarsitul toamnei anterioare, mult anticipata generatie cu numarul cinci a legendarei masini vandute de Jeep sub numele de Grand Cherokee a revenit de curand, zilele trecute, in lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea companiei producatoarea publicat primele fotografii si informatii oficiale ce au ca subiect principal versiunea europeana.

Disponibila numai intr-o singura varianta de motorizare, oferita sub indicativul 4xe, aceasta combina un benzinar turbo de doi litri si 272 de cai, in patru cilindri, cu un motor electric de 145 de cai si o baterie cu o capacitate de 17.3 kWh, conform unui comunicat de presa.

Jeep Grand Cherokee - Versiunea europeana

Respectiva reteta se traduce, potrivit fisei cu specificatii de ordin tehnic, si printr-un total de pana la 380 CP, cu precizarea ca Jeep nu a pus la dispozitia jurnalistilor, din pacate, niciun fel de data cu privire la timpul caracteristic celebrei probe 0 - 100 de kilometri pe ora sau valorii din dreptul vitezei maxime. Se mentioneaza, in schimb, ca varianta europeana a noului Grand Cherokee 4xe va consuma 2.6 litri la 100 de kilometri.

Totodata, despre versiunea de 380 CP a legendarei masini de peste Ocean, aceeasi conducerea a companiei producatoare mai afirma si ca autonomia electrica este, in modul urban insa, mare atentie, de 51 de kilometri, pe cand incarcarea bateriei de 17.3 kWh dureaza trei ore.

Noua generatie Jeep Grand Cherokee se mai poate lauda, printre altele, si cu o lista cu dotari extrem de bogata, printre echipamentele prezente in peisaj numarandu-se si o pereche de faruri Full-LED, un set de jante din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch. Si, mai important decat atat, tapiterie din piele Palermo, scaune fata cu masaj, bancheta spate cu incalzire si ventilatie, instalatie audio semnata McIntosh etc.

Jeep Grand Cherokee - Versiunea europeana

Jeep Grand Cherokee - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Jeep Grand Cherokee - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Februarie 2022