Masina cu motor de 3.0 litri si 830 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 3.0 litri si 830 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 3.0 litri si 830 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 2.9 secunde. Suna bine, nu-i asa?

Prezentata publicului larg in urma cu aproape un an - la inceputul verii trecute, prima generatie a masinii oferite de compania Ferrari sub numele de 296 GTB isi va intampina clientii curand, in urmatoarea perioada de timp, intr-o noua varianta de caroserie. Cunoscuta sub denumirea de 296 GTS, respectiva versiune a renuntat la plafonul fix in favoarea unuia retractabil - realizat din metal, insa a pastrat unitatea cu sase cilindri, doua turbine si capacitatea de 3.0 litri, ce dezvolta aproximativ 663 CP.

Ferrari 296 GTS

Ferrari 296 GTS

Ferrari 296 GTS

Acesteia i se alatura - si in cazul de fata, daca mai trebuia cumva precizat, un motor electric de 167 CP, solutia cu pricina traducandu-se printr-un total de 830 CP, daca e sa dam crezare spuselor producatorului din Maranello. Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in numai 2.9 secunde, pe cand proba 0 - 200 de kilometri pe ora va deveni realitate dupa circa 7.6 secunde, aparent.

Daca vine vorba - in schimb, despre viteza de top, prima generatie a masinii oferite de compania Ferrari sub numele de 296 GTS promite o incursiune pana la bariera de 330 de kilometri pe ora. Exista - mai mult sau mai putin surprinzator, si un mod de rulare EV, ce se va traduce - potrivit comunicatului de presa prezentat publicului larg, atat printr-o viteza maxima ce se invarte in jurul valorii de 135 de kilometri pe ora, cat si printr-o autonomie totala ce nu va depasi pragul de 25 de kilometri - din pacate.

Nota de plata a versiunii cu plafon retractabil din metal nu a fost anuntata - pana la momentul de fata, de producatorul din Maranello, dar si varianta in cauza va iesi in evidenta, pe plan estetic, prin blocurile optice subdimensionate si jantele din fibra de carbon disponibile in mod optional. Cumparatorii vor mai avea la dispozitie si o tapiterie realizata din piele fina, instrumentele de bord digitale si configurabile, un display color pentru persoana de pe scaunul din dreapta etc.

Ferrari 296 GTS

Ferrari 296 GTS

Ferrari 296 GTS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Ferrari 296 GTS
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2022