Masina pe care Kia o lauda ca-i mai rapida decat Porsche, Ferrari si Lamborghini. Cat costa in Romania

Masina pe care Kia o lauda ca-i mai rapida decat Porsche, Ferrari si Lamborghini. Cat costa in Romania
  • Masina pe care Kia o lauda ca-i mai rapida decat Porsche, Ferrari si Lamborghini
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Prezentata intregii planete acum mai bine de doi ani, inca din prima jumatate a primaverii lui 2021, cea dintai generatie a familiei disponibile sub denumirea de Kia EV6 isi intampina cumparatorii - zilele acestea, in nenumarate savori si configuratii. Printre multiplele optiuni pe care sud-coreenii le pun la dispozitia clientilor aflandu-se - mai mult ori mai putin surprinzator, si o versiune oferita sub indicativul EV6 GT, alaturi doua motoare electrice, cate unul pentru fiecare punte in parte.

Kia EV6 GT - Galerie foto

Kia EV6 GT - Galerie foto

Drept urmare, simpla apasarea a pedalei de acceleratie va trezi la viata o herghelie compusa din 585 de cai putere, suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea in numai 3.5 secunde - mai repede chiar si decat un Porsche, Ferrari sau Lamborghini. Impresionanta creatie continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza maxima de aproximativ 260 de kilometri pe ora - potrivit fisei cu specificatii tehnice.

Comercializata si pe piata din Romania, in schimbul unui minimum de 73.292 de euro, conform configuratorului oficial, cea dintai generatie a spectaculoasei Kia EV6 GT se mai poate lauda - pentru performante desavarsite, atat cu un diferential, cat si cu o suspensie controlate electronic. In plus, jantele cu diametrul de 21 de inch - confectionate din aliaj usor si condimentate cu anvelope in dimensiunea 255 / 40 R 21, gazduiesc discuri de franare supradimensionate, de pana la 20 de inch.

Aceeasi electrica a mai pregatit, totodata, si o echipare standard extrem-extrem de generoasa - ce cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri, camera video pentru mersul in marsarier, senzori de parcare fata / spate. Elemente si detalii carora li se alatura - printre altele, un sistem audio de inalta fidelitate, semnat de specialistii de la Meridian, o instalatie de climatizare cu reglarea automata a temperaturii, scaune cu functie de incalzire, instrumente de bord digitale.

Despre Kia EV6

Incoronata Masina Anului 2022 in Europa, noua Kia EV6 se vinde si in doua savori RWD - una de 170 de cai putere, alimentata de o baterie de 58 kWh, alta cu 229 de cai putere, acompaniata de o baterie de 77.4 kWh. Astfel, primii 100 de kilometri pe ora vor veni fie dupa 8.5, fie dupa 7.3 secunde, pe cand viteza de top nu va depasi pragul de 185 de kilometri pe ora - anunta oficialii companiei producatoare.

O aroma AWD cu 325 de cai putere, insotita de o baterie de 77.4 kWh, completeaza - intr-un final, lista optiunilor oferite. Aceasta ar trebui sa rezolve eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 5.2 secunde, fisa cu caracteristici tehnice anuntand si o viteza de top - inca o data, de 185 de kilometri pe ora.

Kia EV6 GT - Galerie foto

Kia EV6 GT - Galerie foto

Kia EV6 GT - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Kia EV6 GT - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 30 Octombrie 2023