Mercedes a publicat acum toate pozele posibile si imposibile: nemtii ofera pentru prima data in istorie masina asta!

Mercedes a publicat acum toate pozele posibile si imposibile: nemtii ofera pentru prima data in istorie masina asta!
  • Mercedes a publicat acum toate pozele posibile si imposibile
  • Nemtii ofera pentru prima data in istorie masina asta!
Distribuie pe Facebook

Programat sa ajunga in showroom-uri chiar pe parcursul lunilor urmatoare, respectivul model se lauda cu pana la 292 de cai sub capota si trei randuri de scaune la interior.

Chiar daca nu a trecut nici macar o singura saptamana de la debutul luxosului EQS, Mercedes nu pierde vremea si lanseaza o noua masina (cu propulsie electrica) pe piata. Anuntat cu ocazia evenimentului Auto Shanghai 2021, primul EQB din istoria companiei germane va fi vandut - initial, doar clientilor din China, intr-o varianta cu 292 de cai.

Ulterior, pe parcursul lunilor urmatoare, modelul anuntat in weekend-ul ce tocmai s-a incheiat va primi si o versiune europeana, disponibila la vanzare cu puteri care, in anumite situatii, vor depasi 272 de cai.

Mercedes EQB

Mercedes EQB

Acelasi Mercedes EQB destinat Batranului Continent se va mai putea lauda si cu o baterie de cel putin 66.5 kWh, dar si cu o autonomie de pana la 419 kilometri. Din peisaj nu va lipsi, deloc surprinzator, nici tractiunea integrala, compania germana anuntand insa ca variantele entry-level vor fi nevoite sa se multumeasca doar cu... un sistem FWD.

Lung de aproape 4.7 metri si cu un ampatament de 2.829 de milimetri, respectivul model a pregatit un interior cu pana la trei randuri de scaune si sapte locuri, daca mai era nevoie de o asemenea precizare.

Un Mercedes GLB cu propulsie complet electrica, primul EQB din istoria companiei germane se remarca printr-un design familiar, lista atractiilor exterioare culminand cu blocurile optice - atat frontale, cat si posterioare, unite cu o banda iluminata de LED-uri si jantele de pana la 20". Nu vor trece insa neobservate nici nenumaratele accente de crom.

In interior, in schimb, masina anuntata chiar zilele acestea se remarca - in special, prin cele doua display-uri supradimensionate de la nivelul plansei de bord, dar si prin gurile de ventilatie cu aspect turbionar.

Mercedes EQB

Mercedes EQB

Mercedes EQB

Mercedes EQB

Mercedes EQB

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Mercedes EQB
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2021