Nemtii au lansat pe piata masina care consuma doar 1,5 la suta. Cat costa in Romania

Nemtii au lansat pe piata masina care consuma doar 1,5 la suta. Cat costa in Romania
  • Nemtii au lansat pe piata masina care consuma doar 1,5 la suta
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Printre dotarile standard se numara si farurile cu LED sau climatizarea automata, potrivit configuratorului oficial. Lista echipamentelor oferite fara costuri suplimentare cuprinde inclusiv un sistem audio cu sase difuzoare, plus instrumente de bord digitale.

Anuntata in ultima parte a lunii septembrie, prima versiune cu propulsie PHEV a noului Audi A3 a fost lansata, zilele acestea, si pe piata din Romania. La preturi care pornesc de la putin peste 38.000 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Comercializata sub indicativul TFSI e, respectiva varianta de motorizare a masinii germane combina o unitate turbo de 1.4 litri cu un motor electric si o baterie litiu-ion de 13 kWh. Astfel rezulta un total de 204 CP.

Audi A3 Sportback TFSI e

Audi A3 Sportback TFSI e

Fisa cu specificatii tehnice a noului Audi A3 Sportback 40 TFSI e continua cu un sprint 0 - 100 de kilometri pe ora in 7.6 secunde, plus o viteza de top de 227 km/h. Mult mai impresionant este insa consumul de carburant: de 1,4 - 1,5 la suta.

In ceea ce priveste lista cu dotari standard, respectiva masina germana se bucura inclusiv de faruri cu LED si climatizare automata. Din meniu nu lipseste insa nici transmisia DSG cu sase rapoarte, printre altele.

Lista echipamentelor oferite fara costuri suplimentare mai cuprinde, in cazul primei versiuni cu propulsie PHEV a noului Audi A3, si un sistem audio format din sase difuzoare. Dar si instrumente de bord digitale, dupa cum precizam anterior.

Daca vine vorba, in schimb, despre optionale, respectiva varianta de motorizare a masinii germane a pregatit si jante pe 18 inch, si tapiterie din piele. Plus afisaj pe parbriz, scaune fata cu actionare electrica s.a.m.d.

Audi A3 Sportback TFSI e

Audi A3 Sportback TFSI e

Audi A3 Sportback TFSI e

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Audi A3 Sportback TFSI e
mai multe