Nemtii au vrut sa-mpace si capra, si varza, asa ca au scos aceasta masina. Cat costa in Romania

Nemtii au vrut sa-mpace si capra, si varza, asa ca au scos aceasta masina. Cat costa in Romania
  • Nemtii au vrut sa-mpace si capra, si varza, asa ca au scos aceasta masina
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv transmisie automata, senzori de parcare si chiar tractiune integrala, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ 11 luni, la sfarsitul primaverii anului 2020, cea mai recenta iteratie a gamei BMW Seria 5 se vinde - zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta pe nume 545e xDrive, acompaniata de un sistem PHEV.

Disponibila, mai nou, si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la 72.174 de euro, respectiva masina combina o unitate I6 de trei litri si 286 de cai putere, pe benzina, cu un motor electric de 109 CP si o baterie cu capacitatea de 11.15 kWh.

BMW 545e xDrive Sedan

BMW 545e xDrive Sedan

Asa cum precizam si anterior, reteta cu pricina se traduce printr-un total de 394 de cai putere si - mult mai important decat atat, 600 de Newton-Metri, cu totii livrati ambelor punti, printr-o cutie automata cu opt rapoarte. Drept urmare, noul BMW 545e xDrive nu are nevoie decat de 4.6 secunde pentru problema 0 - 100 km/h.

O viteza maxima limitata electronic la 250 de kilometri pe ora si un consum mediu de carburant care variaza intre 1.6 - 2.2 litri la 100 km, multumita unei autonomii electrice de pana la 57 de kilometri, completeaza fisa cu specificatii de ordin tehnic.

In ceea ce priveste lista cu dotari standard, aceeasi versiune pe nume 545e xDrive se poate lauda inclusiv cu senzori de parcare si jante din aliaj pe 17 inch. Echiparea caracteristica respectivei masini de la BMW mai cuprinde, totodata, si tapiterie din material textil, climatizare automata, bancheta spate rabatabila si asa mai departe.

BMW 545e xDrive Sedan

BMW 545e xDrive Sedan

BMW 545e xDrive Sedan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze BMW 545e xDrive Sedan
mai multe