Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are un design retro la exterior si 650 de cai sub capota! Cum arata in realitate

Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are un design retro la exterior si 650 de cai sub capota! Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Hyundai e nebunie curata
  • Are un design retro la exterior si 650 de cai sub capota!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.4 secunde. Potrivit companiei producatoare.

Prezentata lumii intregi chiar acum doua saptamani, in ultima parte a lunii care tocmai s-a incheiat, mult anticipata versiune de performanta a electricei Ioniq 5 stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior, spectaculoasa creatie de peste 4.71 metri lungime se remarca numaidecat prin spoilerele agresiv stilizate, cu prize supradimensionate, respectiv unui difuzor masiv in dotare, insa nici pragurile proeminente sau jantele cu diametrul de 21 de inch - sculptate din aluminiu forjat, nu vor trece intocmai neobservate.

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, pana la sfarsitul anului 2023, reteta in cauza pluseaza cu o larga varietate de elemente interioare realizate din Alcantara reciclata - cu mentiunea ca din meniu nu lipsesc nici detaliile de culoare albastra, scaunele sport ori volanul cu design in trei spite. Sub capota, propulsia este de asigurata de doua motoare - cate unul pentru fiecare punte, si o putere de 650 CP, astfel ca acul vitezometrului de la 0 la 100 km/h in mai putin de trei secunde si jumatate, oarecum inutil de precizat.

Una dintre cele mai anticipate electrice ale noii decade, aceeasi varianta Ioniq 5 N a mai pregatit - potrivit comunicatului publicat anterior de Hyundai, si o viteza de top de aproximativ 260 de kilometri pe ora. Drept urmare, viitorii cumparatori vor mai fi intampinati si de o tractiune integrala inteligenta, cu vectorizare a cuplului, de un diferential eLSD, o suspensie echipata cu amortizoare controlate electronic, discuri de franare cu diametrul de pana la 400 de milimetri, livrate alaturi de etriere cu un total de pana la patru pistoane.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 3 August 2023