Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are un design retro la exterior si 650 de cai sub capota! Cum arata in realitate

Noua masina de la Hyundai e nebunie curata: are un design retro la exterior si 650 de cai sub capota! Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Hyundai e nebunie curata
  • Are un design retro la exterior si 650 de cai sub capota!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o larga varietate de elemente interioare din Alcantara reciclata.

Anuntata cu mare fast si tam-tam in urma cu mai bine de 30 de zile - inca de la finalul lui iulie 2023, cea dintai generatie a super electricei pe care sud-coreenii de la Hyundai planuiesc sa o comercializeze sub numele de Ioniq 5 N nu mai necesita niciun fel de introducere sau prezentare. Ba dimpotriva - am putea spune si nu am exagera cu absolut nimic.

Privita de la exterior, impresionanta creatie de 4.715 milimetri lungime se remarca in special prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate - cu prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer in dotare, insa nici pragurile laterale proeminente ori jantele cu generosul diametru de 21 de inch, din aluminiu forjat, nu ar trebui sa treaca intocmai neobservate, oarecum inutil de adaugat.

Reteta specifica departamentului vizual se incheie cu nenumarate detalii interioare din Alcantara reciclata - acompaniate de scaune sport, cu tetiere incorporate, volan in trei spite si instrumente de bord digitale cu design unic. In timp ce meniul tehnic cuprinde inclusiv doua motoare electrice - cate unul pentru fiecare punte, gandite sa ofere o putere de 650 CP.

Drept urmare - cu acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un interval de invidiat, de 3.4 secunde, acul vitezometrului avand sa se aventureze ulterior pana la o viteza de top de 260 km/h, astfel ca reteta spectaculosului Ioniq 5 N se poate lauda atat cu o suspensie controlata electronic, cat si cu discuri de franare de pana la 400 mm.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 31 August 2023