Noua masina de la Lamborghini e nebunie curata: are 800 de cai sub capota si cinci display-uri la interior

Noua masina de la Lamborghini e nebunie curata: are 800 de cai sub capota si cinci display-uri la interior
  • Noua masina de la Lamborghini e nebunie curata
  • Are 800 de cai sub capota si cinci display-uri la interior
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un numar considerabil de elemente exterioare din fibra de carbon.

Clubul dedicat SUV-urilor de inalta performanta s-a imbogatit, de curand, cu un nou membru cu greutate, italienii de la Lamborghini anuntand recent - pe parcursul zilelor precedente, lansarea primului Urus SE din istorie. Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si, totodata, in showroom-uri, la vanzare, in urmatoarea perioada de timp, respectivul meniu debuteaza cu o motorizare bi-turbo in opt cilindri, de patru litri si undeva in jurul a 620 CP, propulsorului cu o capacitate de 3.996 de centimetri cubi - pe benzina, alaturandu-i-se o unitate electrica de 192 de cai putere, alimentata de un acumulator litiu-ion de 25.9 kWh, pentru o putere totala de 800 CP.

Lamborghini Urus SE

Lamborghini Urus SE

Lamborghini Urus SE

Din peisaj nu lipsesc, mai mult ori mai putin surprinzator, nici cutia automata in opt trepte, diferentialul cu alunecare limitata - controlat electronic, tractiunea integrala inteligenta, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa isi gaseasca rezolvarea in fix 3.4 secunde. Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o acceleratie de la 0 la 200 km/h intr-un interval de 11.2 secunde, pe cand viteza de top depaseste pragul de 310 kilometri pe ora - se mai precizeaza in cadrul unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate.

Avand sa inlocuiasca actualele Urus S si Urus Performante, primul Urus SE din istorie se mai poate lauda - conform documentului anterior mentionat, si cu o autonomie electrica de peste 60 de kilometri, discuri de franare carbon-ceramice, cu diametrul de pana la 440 mm, o suspensie pneumatica, cu amortizoare semi-active in dotare, punte spate directoare. Cat despre reteta caracteristica departamentului estetic, ei bine, printre multiplele detalii demne de enumerat se regasesc si spoilerele agresiv stilizate - echipate cu prize supradimensionate, respectiv un difuzor masiv de aer, o pereche de praguri laterale proeminente, un plafon din fibra de carbon.

Nota de plata nu reprezinta - la momentul de fata, decat o mare necunoscuta si un mister de proportii, italienii dezvaluind, in schimb, ca viitorii cumparatorii vor mai fi intampinati de un set de jante de 23 de inch, evacuare cvadrupla, scaune actionate electric, cu functii de incalzire, racire, masaj, ingrediente disponibile fie in standard, fie in mod optional. Acestora li se alatura cinci ecrane color diferite - doua specifice sistemului de entertainment destinat pasagerilor de pe bancheta, o instalatie audio de inalta fidelitate, de la Bang & Olufsen, climatizare automata.

Lamborghini Urus SE

Lamborghini Urus SE

Lamborghini Urus SE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (48) Poze Lamborghini Urus SE
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 8 Mai 2024