Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 476 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior! Cat costa in Romania

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 476 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior! Cat costa in Romania
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 476 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior!
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe asfalt si pereti - potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape jumatate de an, prima generatie a masinii oferite de Mercedes sub numele de EQE nu se vinde - zilele acestea, decat in doua versiuni de motorizare. Una dintre variantele respective poarta semnatura specialistilor diviziei AMG - aroma comercializata sub indicativul 43 4Matic punand la bataie doua motoare electrice si un o putere maxima de 476 de cai.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu tractiunea integrala 4Matic - astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.2 secunde, dupa cum mentionam, de asemenea, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la viteza maxima de 210 kilometri pe ora - aceeasi varianta AMG 43 4Matic caracteristica primei generatii a masinii oferite de Mercedes sub numele de EQE promitand - printre altele, si o autonomie de pana la 533 de kilometri, multumita bateriei de 90.6 kWh. Timpul de incarcare: 15 minute pentru 180 de kilometri, dupa cate se pare.

Mercedes-AMG EQE

Mercedes-AMG EQE

Mercedes-AMG EQE

Disponibila si in Romania - la preturi incepand de la circa 104.160 euro, respectiva versiune de motorizare a pregatit si o lista cu dotari standard ce cuprinde inclusiv faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe asfalt si pereti. de exemplu.

Prima generatie a masinii oferite de Mercedes sub numele de EQE mai dispune - daca vine vorba despre aceeasi aroma comercializata sub indicativul 43 4Matic, si de un set de jante pe 20 de inch, dar si de o pereche de scaune fata cu incalzire si - potrivit configuratorului oficial, reglare electrica. Din peisaj nu lipsesc nici display-ul central cu tehnologie OLED, directia integrala, bancheta spate rabatabila etc.

Daca vine vorba - in schimb, despre lista cu optionale, meniul respectiv culmineaza, inutil de precizat, cu celebrul MBUX Hyperscreen, ce uneste trei ecrane color intr-o suprafata cu un aspect curbat si o latime de aproximativ 141 de centimetri.

Mercedes-AMG EQE

Mercedes-AMG EQE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze Mercedes-AMG EQE
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2022