Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 687 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior! Cum arata in realitate

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 687 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior! Cum arata in realitate
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 687 de cai sub capota si un display curbat de 141 de centimetri la interior!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mister, seria necunoscutelor continuand cu data livrarii primelor exemplare.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile, versiunea AMG a noului Mercedes EQE stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior spre interior, aceasta se remarca numaidecat prin perechea de spoilere agresiv stilizate, insa nici pragurile proeminente nu vor trece complet neobservate.

Lista atractiilor principale cuprinde - asa cum precizam si anterior, de altfel, inclusiv un eleron subtil si jante din aliaj cu diametrul de pana la 21 de inch, impresionanta masina beneficiind, printre altele, si de un set compus din trei display-uri unite, la nivelul bordului, intr-o suprafata curbata cu latimea de 141 de centimetri.

Mercedes-AMG EQE

Mercedes-AMG EQE

Aceeasi varianta AMG a noului Mercedes EQE a mai pregatit, extrem de important de mentionat, si o suspensie ajustabila pe aer, discuri de franare de pana la 440 de milimetri, directie intregrala. Din peisaj nu lipsesc, totodata, nici farurile capabile sa proiecteze diferite simboluri pe asfalt sau cusaturile contrastante.

O asemenea afirmatie este valabila si in cazul volanului multifunctional cu trei spite si parte inferioara plata, navigatiei si afisajului pe parbriz cu realitate augmentata - scaunele cu suport lateral generos, dar si instalatia audio semnata de specialistii de la Burmester promitand, la randul lor, sa ofere o experienta de neuitat.

Sub capota, versiunea AMG a noului Mercedes EQE beneficiaza de serviciile a doua motoare electrice, ce dezvolta pana la 687 de cai, asa cum afirmam si anterior. Prin urmare, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea si in 3.3 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze Mercedes-AMG EQE
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2022