Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 761 de cai sub capota si un display curbat de 55 de inch la interior! Cat costa in Romania

Noua masina de la Mercedes e nebunie curata: are 761 de cai sub capota si un display curbat de 55 de inch la interior! Cat costa in Romania
  • Noua masina de la Mercedes e nebunie curata
  • Are 761 de cai sub capota si un display curbat de 55 de inch la interior!
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea.

Prezentata publicului larg acum mai bine de jumatate de an, prima generatie a masinii oferite de Mercedes sub numele de EQS se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara - mai nou, si o varianta de performanta AMG 53 4MATIC+, comercializata alaturi de doua motoare si un sistem de tractiune integrala.

Disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la o suma de 166.380 de euro, respectiva electrica vine cu circa 658 de cai si 950 Nm sub capota, astfel ca - cu acceleratia la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora urmeaza sa isi gaseasca rezolvarea intr-un timp de numai 3.8 secunde, potrivit unui comunicat publicat anterior.

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+

Exista insa loc si de mai bine, bifarea pachetului optional AMG Dynamic Plus - o dotare de 4.760 de euro, conform configuratorului local, crescand valorile maxime ale sistemului de propulsie ce insoteste primul Mercedes EQS 53 4MATIC+ din lume pana la 761 de cai si 1.020 Nm. Indeajuns pentru ca indeplinirea probei 0 - 100 de kilometri pe ora sa nu mai tina decat 3.4 secunde.

Aceeasi versiune de performanta a masinii electrice din Stuttgart, ce concureaza cu Porsche Taycan si Audi e-tron GT quattro - printre altele, se va mai putea lauda, in standard, spre bucuria persoanelor dispuse sa achite suma minima de 166.380 de euro mentionata anterior, si cu un set de faruri cu tehnologie Digital Light, capabile sa proiecteze diferite simboluri pe sosea.

Totodata, din reteta de baza a variantei AMG 53 4MATIC+ specifice primei generatii Mercedes EQS nu lipsesc nici jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch. Sau - potrivit configuratorului local, tapiteria realizata dintr-o combinatie de piele sintetica, plus microfibra, sistemul de infotainment Hyperscreen MBUX cu display color, tip OLED, pentru pasagerul din dreapta soferului s.a.m.d.

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+

Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Mercedes-AMG EQS 53 4MATIC+
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2021